Teltházas rangadók a hétvégén

2018. május. 03., 11:10   |    

Teltházas rangadók a hétvégén

Az OTP Bank Liga hétvégi, 29. fordulójában több mérkőzés is kiemelt érdeklődésre tart számot. A Videoton FC-Ferencváros összecsapás már teltházas, és úgy tűnik, tele lesz a DVTK Stadion lelátója is a Mezőkövesd elleni találkozón.

Könnyen lehet, hogy a bajnokság végén a szombati Videoton FC-Ferencváros rangadó eredménye dönt az aranyéremért vívott harcban, a bajnoki címért küzdő két csapat felcsúti összecsapása iránt ennek megfelelően óriási az érdeklődés. A találkozóra szóló jegyek már napokkal ezelőtt elfogytak, szombaton 19.30-tól telt ház várja a Pancho Arénában a két együttest.

Miskolcon borsodi rangadót rendeznek, a DVTK és a Mezőkövesd összecsapása önmagában is nézőcsalogató lenne, de növeli az érdeklődést, hogy ez lesz a diósgyőriek első mérkőzése az újonnan felépült Diósgyőri Stadionban. Erre a találkozóra is már csak korlátozott számban, a legdrágább szektorokba, illetve a vendégszektorokba lehet jegyeket vásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint csütörtökön és pénteken 12-18 óráig, valamint szombaton 8-18 óráig a Diósgyőri Stadionban (további szurkolói információk)

Jó hangulatú összecsapásnak ígérkezik a Haladás és a Puskás Akadémia szombathelyi bajnokija is. A Haladás Sportkomplexumban több szektorba is elfogytak már a jegyek, de aki ezután szeretné beszerezni belépőjét sem késett el, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, vagy Szombathelyen a Haladás Ajándékboltban, a vasútállomáson, vagy a Haladás Sport Bárban (további jegyinformációk).

A Budapest Honvéd visszavághat a DVSC-nek az elveszített Magyar Kupa-negyeddöntőért, a két csapat a Bozsik-stadionban találkozik egymással, jegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon válthatók. A Bozsik Stadion pénztárai ezen a héten, csütörtökön, pénteken és szombaton tartanak nyitva (további információk itt). A kiesőzóna közeléből menekülő Vasas a Szusza Ferenc Stadionban fogadja a Paksi FC-t, a meccsjegy.mlsz.hu mellett a Fáy utcában is lehet jegyeket vásárolni a mérkőzésre. A jelenleg kiesőhelyen álló Balmaz Kamilla Gyógyfürdő számára is nagy értéke van minden egyes sikernek, ezért az Újpest elleni hazai találkozó kiemelkedően fontos lesz, erre az összecsapásra a meccsjegy.mlsz.hu oldal mellett a balmazújvárosi stadionban lehet jegyet vásárolni.


Címkék:

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Tatai József bízik a Veszprém újabb Magyar Kupa-sikerében
Bajnokságok / Kupák
Nagy hajrába kezdett a ZTE, Könyves-rekord 35 évesen

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS