Tévében a női válogatott vb-selejtezői

2013. október. 25., 13:44   |    

Tévében a női válogatott vb-selejtezői

A hazai női labdarúgás jelentős mérföldkőhöz érkezett azzal, hogy élőben a képernyőre kerülnek tétmérkőzései.

Női válogatottunk szombaton Ausztria ellen kezdi meg szereplését a vb-selejtező sorozatban, majd október 31-én, csütörtökön a kazah válogatottat fogadja, ugyancsak világbajnoki selejtezőn. Mindkét találkozót a Bozsik-stadionban rendezik, a meccsekre ingyenes a belépés.

Az osztrákok elleni meccset az MLSZ TV (www.youtube.com/mlsztv) és az mlsz.hu szombaton 16.45-től élőben közvetíti. A mérkőzés kommentátora Székely Dávid lesz.

- A női labdarúgás egyre fontosabb szerepet tölt be a sport világában, elég megnézni, hogy a nyári Európa-bajnokság mennyire népszerű volt, akár tévés nézettségben, akár a helyszíni látogatottságban. Úgy gondolom, a női labdarúgás nálunk is hamarosan hasonló népszerűségre tehet szert, mint például a női kézilabda, de ehhez ugyanúgy időre van szükség, mint ahogy a válogatottjaink eredményesebb szerepléséhez is. Remélhetőleg a televíziós közvetítések is hozzájárulnak ahhoz, hogy a futball szerelmesei mind nagyobb számban rátaláljanak a női labdarúgásra - mondta az mlsz.hu-nak Székely Dávid.

A szombati találkozó az MLSZ kiemelt partnere, a Sport TV jóvoltából felvételről a televízióban is megtekinthető, jövő kedden, 14.15-től a Sport2 műsorán. A jövő csütörtöki, bolgárok elleni meccs már élőben kerül képernyőre a Sport TV-n, a Sport1 16.45-ös adáskezdettel tűzi műsorára a találkozót.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS