Tízezernél több jegy fogyott elővételben a hétvégére

2013. szeptember. 19., 14:10   |    

Tízezernél több jegy fogyott elővételben a hétvégére

Az OTP Bank Liga hétvégi fordulójában több jelentős érdeklődésre számot tartó mérkőzést is rendeznek, közülük is kiemelkedik a Ferencváros és az Újpest összecsapása a Puskás-stadionban.

Ferencváros - Újpest A 8. forduló rangadóját a vasárnap 16.30-tól a Puskás Ferenc Stadionban rendezik, a Ferencváros az Újpestet fogadja. A mérkőzésre szóló jegyeket már napok óta árusítják, a Ferencváros tájékoztatása szerint csütörtök délig elővételben több mint 7000 hazai jegyet értékesítettek, és továbbra is nagy számban fogynak a belépők. Óvatos becslések szerint is 16-18 ezer nézővel lehet számolni, a fradi.hu a mérkőzésig hátralévő időben folyamatosan tájékoztatja a szurkolókat a jegyeladás aktuális állásáról és a legfontosabb tudnivalókról.

A ferencvárosi drukkerek elővételben minden hétköznap 10 és 18 óra között, szombaton 13 és 18 óra között vásárolhatnak belépőt a jegyelővételi és regisztrációs központban (Üllői út 102.). Vasárnap, a mérkőzés napján a Puskás Stadionban mind a Stefánia úton, mind a Dózsa György úton 10:00-kor nyitnak az első jegypénztárak, ahol 17:30-ig lehet majd jegyet váltani a hazai szektorokba. A regisztrációs konténer is 10:00-kor nyit ki a Dózsa György út felőli beléptetési pontnál, és a mérkőzés kezdetéig várja az érdeklődőket.

A mérkőzés jegyárai:

„A” kat.: 3.300 Ft
„B” kat.: 1.400 Ft
Nyugdíjas/Diák: 1.400 Ft
„C”(családi) kategória: 1.400 Ft
„Kiemelt” kategória: 4.500 Ft

A vendégszurkolók csütörtök estig válthatják meg belépőiket a Megyeri úti jegypénztárakban. A jegyek egységesen 1400 forintba kerülnek. Utazási és szurkolói információkat ide kattintva, bővebb jegyinformációkat pedig ide kattintva lehet olvasni.

A Ferencváros tájékoztatása az MLSZ-kártya használatáról

DVTK - Budapest Honvéd

Diósgyőrben múlt hét péntek óta lehet elővételben megvásárolni a belépőket a Honvéd elleni meccsre, csütörtök délig több mint kétezren szerezték be jegyüket, a hazai klub ötezernél több szurkolóra számít a mérkőzésen. A hazai drukkerek a DVTK-stadionban található ajándékboltban, a stadion konténer pénztárában és a szinvaparki DVTK-ajándékboltban szerezhetik be jegyeiket, valamint megvásárolhatják interneten a jegy.mlsz.hu oldalon. Kedvezményesen már 800 forintért is lehet belépőhöz jutni, a hazai klub arra buzdítja szurkolóit, hogy aki teheti, elővételben vásárolja meg a jegyét.

A vendégszurkolók személyesen csak Budapesten, a Honvéd jegypénztárában juthatnak hozzá a belépőhöz, valamint interneten is megválthatják belépőiket a jegy.mlsz.hu oldalon, egységesen 1000 forintos áron.

További információk: http://dvtk.eu/szurkoloink/hasznos-infok-a-honved-elleni-meccsre/6664/

Győri ETO - DVSC-Teva

A vasárnap 18.30-kor kezdődő rangadóra az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban, a már megszokott értékesítési pontokon, valamint az interneten is kaphatóak a jegyek. A debreceni szurkolók elővételben az interneten vásárolhatják meg jegyeiket, valamint a meccs napján, 15.30 órától a helyszíni jegypénztárakban is beszerezhetik azokat.

További információk: http://www.eto.hu/hir/7143/belepojegyek_a_vasarnapi_rangadora/

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS