Rebrov: Hinnünk kell magunkban

2020. november. 23., 19:54   |    

Rebrov: Hinnünk kell magunkban

A zöld-fehérek negyedik BL-csoportmeccsükön, kedden este a Juventus vendégei lesznek.

A Ferencváros három forduló után egy ponttal a negyedik helyen áll csoportjában, és kedden a Juventus otthonában lép pályára. Az olasz bajnok november elején 4-1-re legyőzte a magyar csapatot a Puskás Arénában, vagyis minden szempontból favoritja a találkozónak, amely a torinóiak számára azért bír nagy jelentőséggel, mert szeretnék minél előbb bebiztosítani továbbjutásukat a csoportból.

– Az a célunk, hogy minél előbb bebiztosítsuk a továbbjutásunkat a csoportból. A lehető legjobb módon kell kezdenünk a mérkőzést, az első perctől kezdve koncentrálnunk kell. Nagy jelentőséggel bír a keddi találkozó. A budapesti mérkőzésünk jól sikerült, de kedden már csak a jelen fog számítani – fogalmazott Andrea Pirlo, a Juve vezetőedzője a mérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatón.

A torinói csapatnak több alapembere is hiányozni fog a mérkőzésen, de Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője kiemelte: hiába vannak sérültek a Juventusnál, számos minőségi játékosuk van, akikkel pótolni tudják őket.

– Hinni kell abban a futballban, amit elterveztünk. A BL-szereplés egy bónusz nekünk, a csoportkör elején senki sem gondolta, hogy tovább kell jutnunk. Azért vagyunk itt, hogy méltóképp képviseljük Magyarországot és a Ferencvárost. A lényeg, hogy nem szabad félnünk. A Juventusban akadnak vezértípusok, Cristiano Ronaldo mellett érdemes megnézni, milyen játékosok alkotják az együttest, elég Moratát megemlíteni. Hinnünk kell magunkban, és játszanunk kell a futballt – idézte a fradi.hu a ferencvárosi vezetőedzőt a hétfői sajtótájékoztató után.

November 24., kedd:
Juventus-Ferencváros 21.00 (M4 Sport)


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS