Trajkovics: Szeretnénk visszavágni a kupadöntős vereségért

2013. július. 11., 22:14   |    

Trajkovics: Szeretnénk visszavágni a kupadöntős vereségért

A Győri ETO szombat este története során először játszik a Szuperkupáért. Várhatóan a pályára lépők között lesz Nikola Trajkovics is, aki az előző idényben kulcsemberré nőtte ki magát a zöld-fehéreknél.

– Várom a mérkőzést, sokat dolgoztunk az elmúlt időszakban, úgy érzem, hogy felkészültünk. Mindenképpen szeretnénk visszavágni a magyar kupadöntőben elszenvedett vereségért a DVSC-nek, amelyhez megfelelő csapatunk van – mondta a szerb játékos. – A fő erősségünknek azt tartom, hogy kiváló az edzőnk és a szakmai stábunk, s hogy bő, 25 fős játékoskeret áll Pintér Attila rendelkezésére. Erre szükség is lesz a következő hetekben, mert sok mérkőzésen kell helyt állnunk.

Nikola Trajkovics elsősorban a Bp. Honvédtól érkezett argentin-olasz középpályást tartja nagy erősítésnek az újak közül.

- Martinezt kiváló labdarúgónak tartom. De erősítést jelenthet majd az Ausztriából próbajátékon szereplő középpályás, a kameruni Patrick Mevoungou is.

A középpályás erős ellenfélnek tartja a Lokit.

- Rendkívül stabil, erős csapategységgel rendelkező gárdát alkot a DVSC. Az előző időszakban a legjobb játékosa Adamo Coulibaly volt, aki távozott, ez nagy előnyt jelent a számunkra. Persze, így is több kiemelkedő képességű, válogatott játékos maradt a Debrecen keretében.

A Szuperkupa-döntő és a bajnoki rajt között az ETO megkezdi a szereplését a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

- Több barátom is játszott már a Maccabi ellen, azt hallottam, hogy rendkívül egységes csapat, amely nagy nyomást képes az ellenfélre helyezni. A magyar futball azonban sokat fejlődött és úgy érzem, reális esélyünk van a továbbjutásra.

Jegyárusítás a mérkőzésre

A mérkőzésre szóló jegyeket a két résztvevő csapat szurkolói számára a klubok értékesítik. Győrben július 1-jén kezdődött a jegyárusítás, az ETO Parkban található ETO Shopban, minden nap 10-18 óra között lehet jegyet venni. Debrecenben a Kishegyesi úti Tescóban, a Debrecen Plázában (H-Szo 9.00-20.00 óráig, Vas 9.00-19.00) kaphatóak jegyek, illetve az Oláh Gábor utcai VIP-helyiségben is megvehetők bérletvásárláskor.

A semleges szektorokba a szurkolók július 1-től a Ticket Express irodáiban válthatnak jegyet a Szuperkupa-döntőre, illetve ezen a linken is megrendelhetik azokat. A megrendelt jegyek díjmentesen átvehetők a Ticket Express három budapesti irodájában, valamint lehetőség van azok otthoni kinyomtatására, ez szintén díjmentes szolgáltatás.

Az interneten megrendelt jegyeket az alábbi jegyirodákban lehet átvenni:

Ticket Express Dalszínház
1061 Budapest, Dalszínház utca 10.
H-P: 10 - 18
+36-30-30-30-999
info@tex.hu

Ticket Express - SYMA Jegypénztár (Dózsa György út felől)
1146 Budapest, Dózsa György út 1.
H-P: 9.00-17.00
Ebédszünet: 13.00-13.30
+36-30-30-30-999
info@tex.hu

Ticket Express - WestEnd (Információs pult mellett)
1132 Budapest, Váci út
H-P.: 11:00 - 19: 00
Szo: 11-16
+36-30-30-30-999
info@tex.hu

A TEX jegyirodák címei

A Szuperkupa-döntőre akadémiák, egyesületek, iskolák a gyermekjegyek@mlsz.hu email-címre küldött levélben igényelhetnek ingyenjegyeket gyermekcsoportok számára az alábbi adatok megadásával:

- Intézmény/egyesület neve
- Pontos tartózkodási cím, ahová igény esetén postai úton küldjük a belépőket
- Kapcsolattartó felnőtt kísérő neve és telefon száma
- Létszám, jegyigény (gyermek + kísérő egyben)
- Buszparkolási igény bejelentés, rendszám leadás

Fotó: eto.hu

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS