Tudnak egymásért küzdeni a játékosaink!

2012. október. 16., 23:33   |    

Tudnak egymásért küzdeni a játékosaink!

A szövetségi kapitány a törökök 3-1-es legyőzése után a zárt, fegyelmezett védekezést emelte ki csapatánál.

Egervári Sándor a mérkőzést követően elmondta: az első húsz percben még nem volt az igazi a mieink teljesítménye, de az egyenlítő gól fordulópontot jelentett a játékban.

- Az első húsz percet kivéve sikerült azt a játékot játszanunk, amit vártunk magunktól, ebben az időszakban az történt a pályán, amit mi szerettünk volna, akkor is, ha az ellenfélnél többet volt a labda - fogalmazott a szövetségi kapitány. - Nagyon zártan, fegyelmezetten védekeztünk és a ritmusváltásoknak köszönhetően sikerült három gólt is elérnünk. A törökök találata után viszonylag hamar sikerült gólt lőni, véleményem szerint ez jelentette a fordulópontot a mérkőzésen. tudtuk, hogy ellenfelünk őszinte előrejátékában benne van a hiba, ezt most sikerült kihasználnunk. A válogatottunk egységes volt, adódtak olyan szituációk, amelyek azt bizonyították, tudnak egymásért küzdeni, harcolni a játékosaink. Nagyon örülök, hogy örömet okoztunk a velünk szimpatizálóknak és azoknak is, akik kétkedtek bennünk a holland meccs után. Remélem, ezzel a sikerrel magunk mellé fogjuk állítani azt a szektort is, amely meglehetősen kritikusan közelítette meg az utóbbi időszakban a magyar válogatottat.

Egervári Sándor azt is elárulta, hogy az első magyar gól előtt cserét határozott el, mert úgy érezte, támadóbb szellemben kell játszania az együttesnek, és nem akart a szünetig várni a változtatással. Szabics Imre már az alapvonalnál várt bevetésre, de Koman Vladimir találatát követően mégsem hozta le egyik középpályását, ami jó döntésnek bizonyult, mert végül az eredeti felállásban is eredményesen tudott szerepelni a csapat.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS