Túl az első edzésen a válogatott

2015. március. 23., 18:54   |    

Túl az első edzésen a válogatott

Dárdai Pál hétfőn délután egy edzést vezényelt a görögök elleni Eb-selejtezőre készülő válogatott keretnek.

A 24 kerettag ma kora délután találkozott Telkiben, az eredetileg kijelölt együttesből Korcsmár Zsolt sérülés miatt hiányzott, helyére a korábban biztonsági tartaléknak jelölt győri Lang Ádám került. A többiek a tervek szerint befutottak az edzőközpontba, de ez nem jelenti azt, hogy egész biztosan mindannyiuk bevethető lesz vasárnap. Néhányan ugyanis sérülésekkel bajlódnak, akadt, aki a mai napot MR-vizsgálaton töltötte, másokat Telkiben vizsgált meg az orvosi stáb.

A gyors eligazítást követően csapatfotózás, majd csendes pihenő következett, ezt követően néhány labdarúgót a görögök elleni meccset élőben közvetítő MTVA stábja "kért kölcsön", hogy pár snittet leforgassanak velük a találkozóra készülő főcímhez.

A keret tagjai vérvételen is átestek, ennek eredményeiből kedd délelőttre mindenkiről pontosan tudni fogja a szakmai stáb, hogy milyen edzettségi állapotban van. Az ilyenkor szokásos regeneráló program után délután átmozgató edzést vezényelt Dárdai Pál, a gyakorláson kisebb csoportokban dolgoztak a labdarúgók, kivéve a sérülteket és a tegnap bajnoki mérkőzést játszókat, ők ugyanis kihagyták az első tréninget.

Kedden folytatódik a munka, a délutáni edzés előtt, 16 órától sajtófélóra keretében állnak a média rendelkezésére a szakmai stáb és a keret tagjai.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS