U20: Megismerkedett a Taranaki Stadionnal a válogatott

2015. május. 31., 09:34   |    

U20: Megismerkedett a Taranaki Stadionnal a válogatott

Vasárnap délután New Plymouthban, a hétfői mérkőzés helyszínén vezetett edzést Bernd Storck a magyar U20-as válogatott tagjainak. A sportigazgató egyórás, pörgős gyakorlást vezényelt az Észak-Korea elleni első találkozót megelőzően.

A hivatalos, nyilvános tréninget sajtótájékoztató előzte meg a stadionban, amelyen a német szakember elmondta: a keret tagjai elvégezték az elmúlt időszakban a szükséges munkát, és készen állnak a világbajnokságra.

- A keretbe több fiatal tehetség is bekerült március óta, így ez a gárda a jövő csapata. Számunkra nincs veszítenivaló, hiszen a világ legrangosabb korosztályos eseményén veszünk részt. Az első találkozó nagyon fontos számunkra, a jó kezdés meghatározó egy ilyen tornán - válaszolt a magyar válogatott céljait firtató újságírói kérdésre Bernd Storck.

Azt is elárulta, a mieink legnagyobb erőssége, hogy az egyéni képességek jól egészítik ki egymást, és a számos tehetséges játékos igazi csapatként tud teljesíteni.

– Az egyestől a huszonegyes számú játékosunkig mindenkinek örömmel szavazok bizalmat, mert elégedett vagyok a felkészülés során mutatott hozzáállással - fogalmazott a szakember.

Szintén a csapat egységét emelte ki Kecskés Ákos, az Atalanta védője, aki hozzátette: – Számunkra eddigi karrierünk csúcsa, hogy itt lehetünk, és mindent megteszünk s sikeres szereplésért.

Ami a további mai programot illeti, a játékosok a délelőtt folyamán a tengerparton tettek sétát.

Vasárnap is lejátszottak négy meccset a világbajnokságon, s míg az első napon négy mérkőzéséből három döntetlennel végződött, addig a második napon egyetlen pontosztozkodás sem volt. A C csoportban Kolumbia 1-0-ra legyőzte Katart, Portugália 3-0-ra Szenegált, míg a D csoportban Mali 2-0-ra nyert Mexikó ellen, a Uruguay pedig 1-0-ra múlta felül a szerbeket.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa-elődöntő: Éllovasok egymás ellen

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS