U20: terítéken az ellenfelek elemzése

2015. május. 11., 22:10   |    

U20: terítéken az ellenfelek elemzése

A hónap végén kezdődő, új-zélandi világbajnokság előtt álló U20-as válogatottunk hétfőn két edzéssel folytatta felkészülését.

A kerettagok már vasárnap megérkeztek Telkibe, és még aznap tartott nekik egy foglalkozást Bernd Storck sportigazgató. Hétfőn két teljes értékű edzés szerepelt a programban, ezen a vasárnap bajnoki mérkőzésen pályára lépő labdarúgók (Tamás Krisztián, Balogh Norbert, Lenzsér Bence) még különmunkát végeztek. A csapat jelenleg huszonkét mezőnyjátékosból és négy kapusból áll, és a heti edzésmunka alapján, a hét második felében alakul ki a 21 fős utazó keret névsora.

- Érezhető egy egészséges feszültség a csapaton belül, hiszen a jelenlegi társaságból öten nem tudnak a csapattal tartani, és most mindenki keményen hajt azért, hogy ott lehessen az Új-Zélandra utazó szűkített keretben - mondta az mlsz.hu-nak Mervó Bence, a Győri ETO támadója. - Az biztos, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz a világbajnokságon, szeretnénk jól szerepelni, ehhez első körben az észak-koreai válogatottat kell legyőznünk, egy jó kezdés esetén, kellő önbizalommal felvértezve akár meglepetéseket is okozhatunk a folytatásban.

A délutáni edzést követően videóelemzés is szerepelt a hétfői programban, a szakmai stáb elsősorban Észak-Korea játékát mutatta be a keret tagjainak, de a másik két csoportellenféllel, Brazíliával és Nigériával is elkezdtek ismerkedni a játékosok.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa-elődöntő: Éllovasok egymás ellen

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS