U20: Új-zélandi télben edzett a válogatott

2015. június. 03., 12:05   |    

U20: Új-zélandi télben edzett a válogatott

Szerdán délelőtt a kerettagok egy része sétát tett New Plymouth belvárosában, és megtekintette a Taranaki környékének kultúráját, állatvilágát bemutató múzeumot, míg a többiek a közeli edzőteremben végeztek gyakorlatokat.

A téli időjárás eddig is okozott gondokat, de szerdára elérte a területet a kimondottan rossz idő: gyakoriak a hatalmas széllökések, és a nap folyamán szinte folyamatosan esett az eső is. Ennek ellenére jó hangulatú, pörgős, egyórás átmozgatást vezényelt délután a játékosoknak Bernd Storck sportigazgató, aki Kalmár Zsolt társaságában részt vett a nap hivatalos sajtótájékoztatóján is.

Kalmár Zsolt elmondta, nagy mentális erőt és önbizalmat ad a csapatnak a brazilok elleni csoportmeccs előtt az Észak-Korea elleni fölényes nyitány.

- Csak igazi csapatként lehet esélyünk ellenük, viszont ha szervezetten, határozottan és nagy odafigyeléssel játszunk, akkor bármi lehetséges - mondta a középpályás.

ed2|

Az is eldőlt, hogy a csütörtöki, Brazília elleni csoportmérkőzés játékvezetője a szaúd-arábiai Fahad Al Mirdasi lesz.

Ami a szerdai eredményeket illeti: A C-csoportban Portugália újabb magabiztos győzelmet aratott, ezúttal Katart győzte le 4-0-ra, míg Kolumbia 1-1-et játszott Szenegállal. A D-csoportban Mexikó 2-1-re legyőzte Uruguayt, Szerbia pedig Mali csapata ellen diadalmaskodott 2-0-ra.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS