U21: megérkezett Szarajevóba a válogatott

2014. szeptember. 07., 16:33   |    

U21: megérkezett Szarajevóba a válogatott

Hétfőn 17 órától utolsó Eb-selejtezőjét játssza a magyar U21-es válogatott.

A spanyoloktól elszenvedett csütörtöki 1-0-ás vereség után folytatódott az U21-es válogatott programja, a csapat ugyanis hétfőn 17 órakor Szarajevőban mérkőzik meg a bosnyákok korosztályos együttesével. Az már eldőlt, hogy a spanyolok jutnak ki az első helyről a csehországi Eb-re, és az osztrákok zárják a második pozícióban a csoportot, mégis van tétje a találkozónak, a két hatpontos együttes közül kerül ki ugyanis a csoport harmadik helyezettje, és a későbbi sorsolások kalapbeosztása miatt nem mindegy, hogy milyen pozícióban zár a válogatott.

A két csapat tavaly őszi mérkőzésén a mieink 0-1-es félidő után 4-1-re nyertek, a jobb gólkülönbségünknek köszönhetően a döntetlen a mi harmadik helyünket jelentené a csoportban.

A csapat vasárnap reggel indult útnak szálláshelyéről, és kora délután landolt a bosnyák fővárosban. Ugrai Roland és Windecker József sárga lapok miatt eltiltott, ezért nem tartottak a csapattal, ellenben nevezhető a találkozóra Kleinheisler László, aki a spanyolok ellen letöltötte eltiltását.

Ma 17 órától a mérkőzés helyszínén, az Asim Ferhatović Hase Stadionban tartott edzést a csapatnak a válogatott szakvezetője, Dajka László.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS