UEFA Futsal Cup: A Rába ETO a csoport élén végzett

2010. augusztus. 19., 20:59   |    

UEFA Futsal Cup: A Rába ETO a csoport élén végzett

Az UEFA Futsal Cup győri csoportkörének harmadik játéknapján az ETO 7-2-re verte az angol Helvecia London együttesét, és az F-csoport élén zárt. Madarász-duplával indult az összecsapás, Al-Ioani három gólt szerzett, Amrani és Gyurcsányi is bevette az angol gárda kapuját. A Rába ETO százszázalékos teljesítménnyel, 23-5-ös gólkülönbséggel jutott tovább a Csehországban megrendezésre kerülő következő körbe.

Az andorrai FC Encamp elleni kiütéses, 10-0-ás győzelem után a Rába ETO a csoportgyőzelem megszerzésének reményében lépett pályára a szintén hatpontos londoni csapat ellen. Már az első percben vezetéshez jutott az ETO, mindössze tizenkét másodperc eltelte után Madarász János megforgatta a Helvecia védőit, majd az angolok kapusát is becsapva a hálóba lőtt. Fotó: etofutsal.huMadarász lendületben maradt, a 3. perc legvégén kiválóan vett le egy hosszú indítást, a mozdulattal tisztára játszotta magát, majd az üresen hagyott kapuba passzolt. Az 5. perc elején egy pontrúgás után hatalmas bombagóllal nőtt a hazai előny, majd a 9. percben egy kontra végén már négy góllal vezetett a győri csapat. A második félidő is gyors ETO-találattal indult, Gyurcsányi Zsolt bombázott hét méterről a londoniak kapujába 18 másodperccel a kezdő sípszó után. A 28. percben szépíteni tudott a Helvecia, Macarrao váratlan helyzetben lőtt nagy erővel a léc alá. Al-Ioani a 36. percben egy ütemtelen lövéssel második, majd két perc múlva egy emeléssel harmadik találatát is megszerezte. A 7-2-es végeredményt Neubecker állította be, a győri csapat megérdemelten nyerte az összecsapást, és lett első az F-csoportban.

Rába ETO - Helvecia Futsal London (angol) 7-2 (4-0)
Gólszerző: Madarász az 1., Madarász a 3., Amrani az 5., Al-Ioani a 9., Gyurcsányi a 21., Al-Ioani a 36., Al-Ioani a 39., illetve Macarrao a 28., Neubecker a 40. percben

Az F-csoport másik mérkőzése:
FC Encamp (andorrai) - Croatia Appenzell (svájci) 4-12

Az F-csoport végeredménye:


1. Rába ETO FC 3 0 0 9 pont
2. Helvécia Futsal London 2 0 1 6 pont
3. MNK Croatia '97 Appenzell 1 0 2 3 pont
4. FC Encamp 0 0 3 0 pont


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS