UEFA Futsal Cup: győzelemmel kezdett az ETO

2013. október. 02., 02:12   |    

UEFA Futsal Cup: győzelemmel kezdett az ETO

Az UEFA Futsal Cup győri négyes tornájának első játéknapján a magyar bajnok 4-2-re legyőzte a bosnyák KMF Tango Sarajevo együttesét.

Győzelemmel mutatkozott be selejtezőcsoportjában a ETO Futsal Club csapata a futsal BL-ben, a hazai környezetben zajló körmérkőzéses torna keddi nyitónapján a győriek 4-2-re diadalmaskodtak a bosnyák KMF Tango Sarajevo csapatával szemben. Pedig nem indult könnyen a meccs, a győri csapat a 13. percben hátrányba került, ekkor Nermin Jusic vette be a magyar csapat kapuját, Dróth Zoltán azonban két perccel később egyenlített.

Valamivel több mint két perccel a szünet előtt a vezetést is megszerezte az ETO: Fábio Aguiar a kapu előterében kapott szép bepasszt, és pörgette a labdát a kapuba, pár másodperccel később pedig a második találatát is megszerezte a portugál légiós. Hogy még nyugodtabban vonulhasson szünetre a csapat, arról a bosnyákok játékosa, Emir Dzuderija gondoskodott, az ő öngóljával lett 4-1 az állás.

A második játékrészben kissé visszavett a Győr, a bosnyákok így végül kozmetikázták az eredményt, de a csoportgyőzelemre hajtó ETO sikere nem forgott veszélyben. A csoportból az első két helyezett jut tovább, az ETO legközelebb szerdán a bolgár Várnával mérkőzik. A másik keddi mérkőzésen a grúz Iberia Star Tbiliszi 2-1-re legyőzte a bolgár FC Grand Pro Várnát.

UEFA Futsal Cup, 1. forduló:
ETO FC–KMF TANGO SARAJEVO (bosnyák) 4–2 (4–1)
RÁBA ETO: Balázs – Lódi, Harnisch, Dróth, Juanra. Csere: Carlos, Püspök, Victor, Peczár, Alvarito, Bognár, Fabio
SARAJEVO: Delihasanovic – Jusic, Guso, Eric, Novozelac. Csere: Hadzic, Campara, Bunar, Tanaskovic, Duderija
Gólszerző: Jusic (0–1) a 13., Dróth (1–1) a 15., Fabio (2–1) a 18., Fabio (3–1) a 19., Duderija (öngól, 4–1) a 19., Eric (4–2) a 40. percben

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS