UEFA Futsal Cup: kedvező a Rába ETO sorsolása

2013. október. 24., 13:23   |    

UEFA Futsal Cup: kedvező a Rába ETO sorsolása

A magyar futsalbajnok portugál, holland és azeri riválissal mérkőzik meg az UEFA Futsal Cup elitkörében.

A győriek magabiztosan, hibátlan teljesítménnyel jutottak tovább a futsal BL, hivatalos nevén az UEFA Futsal Cup hazai rendezésű csoportköréből. Az ETO az elitkörben folytatja szereplését, ahol ugyancsak egy négyes minitornán próbálja meg kiharcolni a sorozat négyes döntőjébe való továbbjutást. A győriek sorsolása szerencsésnek mondható, a csapat ugyanis elkerülte a legerősebb riválisokat, novemberi, lisszaboni minitornán a portugál Sporting, a holland CF Eindhoven valamint az azeri Araz Naxçivan lesz ellenfele.

A viadal november 21-én kezdődik, a győriek először a házigazdákkal meccselnek, másnap az azeri bajnok lesz az ellenfél, 24-én pedig a CF Eindhoven ellen zárul a sorozat. A csoport első helyezettje jut a Final Fourba.

- Hiszem, hogy a szerencse velünk volt, amikor elkerültük a sorozat legutóbbi két győztesét, a Kairat Almaty-t és az FC Barcelonát, illetve kétszeres második helyezett Dinamót. Ezzel azonban nem azt akarom mondani, hogy csoportunk könnyű lenne, mivel a sorozat egyik favoritjával, a házigazda Sporting Clube of Portugal együttesével is játszani fogunk. Az összes játékosomat jó kondícióban szeretném elvinni a tornára, ezért még sok munka van előttünk - mondta David Madrid, a győriek vezetőedzője a sorsolás után.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS