UEFA-kupa: A Debrecen és a Győr is kiemelt

2008. június. 09., 12:37   |    

UEFA-kupa: A Debrecen és a Győr is kiemelt

Az UEFA-kupában induló két magyar együttes, a DVSC-TEVA és a Győri ETO FC egyaránt a kiemelt csapatok közé került az első selejtezőkörben. A sorsolásra július 1-jén, Nyonban kerül sor, a játéknapok: július 17 és 31.

A magyar csapatok mellett az Austria Wien és az FC Salzburg (osztrákok), a Hertha BSC (német) a Legia Warszawa és a Lech Poznan (lengyelek), az MSK Zilina és a Spartak Trnava (szlovákok) a Niustru Otaci és a Dacia Chisinau (moldávok) és az AC Bellizona (svájci) került a kiemelt gárdák közé, így csapataink velük ebben a körben nem kerülhetnek szembe.

A lehetséges ellenfelek között zömmel volt szovjetek tagállamok gárdái, valamint egy-egy liechtensteini és San Marinó-i csapat szerepel. A nem kiemeltek listája: FC Zestafoni, Tbilisi (grúzok), MTZ-Ripo Minsk, FC Gomel (fehéroroszok), Khazar Lenkoran, Olimpik Baku (azerbajdzsáni), Ararat Yerevan, Banants Yerevan (örmények), Tobol Kustanai, Shakhtyor Karaganda (kazahsztániak), FC Vaduz (liechtensteini), Juvenes Dogana (San Marinó-i).


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS