UEFA Régió Kupa: Második helyen zárt a válogatott

2010. szeptember. 05., 08:50   |    

UEFA Régió Kupa: Második helyen zárt a válogatott

Az Izrael elleni összecsapással zárta szereplését amatőr válogatottunk a hazai rendezésű Régió Kupán, a mieink vereséget szenvedtek ugyan utolsó mérkőzésükön, de második helyen továbbjutottak a selejtezőből.

Az örmények és a románok legyőzése után a szintén hibátlan izraeli együttes várt az amatőr válogatottunkra a torna zárónapján. Króner Péter a Szappanos Péter - Jablonkai Balázs (Mészáros Dániel, 75.), Rétsági Ákos, Kovács Zsolt (Németh Gábor, 46.), Dallos Gábor - Szabados Tamás, Flórián Ádám - Szauter István, Páli Krisztián, Müllerlei Szabolcs - Fábián Imre (Böcskör Zsolt, 60.) összeállításban szerepeltette együttesét, amely bár fölényben játszott a találkozón, helyzeteit nem tudta értékesíteni. Az izraeliek viszont nem panaszkodhattak a helyzetkihasználásra, ellenfelünk kevés akciójából egyet gólra váltott a 20. percben, és 1-0-ra megnyerte a találkozót. Amatőr válogatottunk a vereséggel csoportmásodikként jutott tovább a selejtezőből.

- A találkozó képe alapján a döntetlen reálisabb lett volna, de ha csak a helyzeteket vesszük figyelembe, nekünk kellett volna nyernünk. Ezen a meccsen azonban nem volt meg bennünk az a plusz, ami szükséges lett volna a győzelemhez. Tanulságos héten vagyunk túl, hiszen azok a csapatok, amelyekkel találkoztunk, képességeiket tekintve gyengébbek voltak nálunk, összeszokottságban azonban előttünk tartottak, ezért hullámzó volt a teljesítményünk. Az alapvető célkitűzést, a továbbjutást elérte a csapat, de egy kis plusszal csoportgyőztesek is lehettünk volna
- nyilatkozta a torna végeztével Króner Péter.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS