Újpest-Ferencváros a hétvégi programban - jegyinformációk

2015. szeptember. 09., 12:52   |    

Újpest-Ferencváros a hétvégi programban - jegyinformációk

Kéthetes szünet után szombaton folytatódnak az OTP Bank Liga küzdelmei, a 8. fordulóban két fővárosi derbit is rendeznek, illetve egy keleti rangadóra is sor kerül.

18:00 BUDAPEST HONVÉD - VASAS FC

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Jegyek válthatók a Bozsik Stadion főpénztárában, csütörtökön és pénteken 16 és 19 óra között, valamint a mérkőzés napján, szombaton 16 órától. Szurkolói kártyát forgalmazó pénztár a Bozsik Stadion (Puskás Ferenc u. 1-3.) 2-es kapujánál található pénztár, amely szombaton 16 órától lesz nyitva.

18:00 PUSKÁS AKADÉMIA FC - SWIETELSKY HALADÁS

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Szurkolói kártyával nem rendelkező érdeklődők a hét minden napján 12-18 óra között a személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal a Pancho Aréna 1-es pénztárában válthatnak jegyet. A Haladás-szurkolók Szombathelyen is megválthatják jegyeiket, szerdától péntekig 10-16, szombaton 9.30-11.30 között a Haladás Ajándékboltban (Szombathely, Kossuth Lajos utca 20.). Jegyárak: 800-1000 forint.

18:00 BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE - DVTK

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A hazai szurkolók személyesen vásárolhatnak jegyeket az Előre Székházban (5600 Békéscsaba, Kórház utca 6. I. emelet) hétköznapokon 8:00-16:00 óra között. Hazai jegyárak: 700-1500 forint.

Hétfőn 12 órától Miskolcon, a DVTK Ajándékbolt mindkét üzletének nyitvatartási idejében lehet belépőjegyet váltani. Emellett Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) lehet személyesen szurkolói kártya nélkül belépőt váltani, a többi jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

A vendégszektorba szóló belépőjegy elővételben 1400 forint, és mivel kiemelt kockázatú a mérkőzés, nem nyitnak ki a Kórház utcai stadion vendégpénztárai.

További információk a DVTK-szurkolók számára

18:00 PAKSI FC - VIDEOTON FC

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A paksi stadion klubházának emeletén szerdán és pénteken 14.00-18.00 óráig, csütörtökön 9.00-12.00 óráig lehet személyesen jegyeket vásárolni, szombaton pedig 12.00 órától a hazai pénztárban lesz jegyárusítás. Jegyárak: 800-1400 forint.

18:00 DVSC-TEVA - MTK BUDAPEST

A mérkőzésre szóló belépőket a Nagyerdei Stadion pénztáraiban lehet megvásárolni minden nap 10-től 18 óráig, valamint a Tescóban lévő DVSC Ajándékboltban (nyitva 9-20-ig), illetve interneten keresztül, a Nagyerdei Stadion honlapjának felületén (www.nagyerdeistadion.hu).

20:30 ÚJPEST FC - FERENCVÁROSI TC

A mérkőzésre szóló jegyek - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Az újpesti szurkolók vásárolhatnak belépőket a Mildenberger utcai jegypénztárban szerdától péntekig 17.00-20.00 óra között, szombaton pedig 16.30 órától. Mivel kiemelt mérkőzésről van szó, ezért a Megyeri úti pénztárak nem tartanak nyitva. A fenti időpontokban ezen a héten nem lesz lehetőség klubkártya kiváltására, helyette a "D" lelátó alatti konténerben is lesz jegyárusítás. Jegyárak: 1500-3300 forint.

Az összecsapásra lehet jegyet venni online, illetve személyesen a Groupama Arénánál, keddtől péntekig 10.00-18.00 óra között. Újpest városkapu és a Fóti út-Megyeri út kereszteződés közötti szakaszt a forgalom elől elzárják, így már órákkal a mérkőzés előtt lehetetlen lesz a stadiont a Fóti út felől megközelíteni. Autóval a Baross utca irányából (Újpest központ felől) közelíthető meg a stadion, illetve buszok esetében a 30, 230 és 147 jelű buszokat vehetik igénybe (szintén Újpest központ felől) a szurkolók.

A találkozó helyszíne a Ferencváros szurkolói számára szervezett buszos utazással közelíthető meg. Nemcsak a Groupama Arénánál, hanem a Pólus Centernél is fel lehet szállni ezekre a járatokra, amelyek közvetlenül a Szusza Ferenc Stadionhoz érkeznek meg. A Groupama Arénánál az első szervezett járat 18.00-kor, az utolsó 18.45-kor indul. A Pólus Centernél két járattal várja a drukkereket a Ferencváros: az első 18.30-kor, a második 19.00-kor indul.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS