Újpest-Ferencváros: vendégszurkolók - csak busszal

2014. április. 01., 16:25   |    

Újpest-Ferencváros: vendégszurkolók - csak busszal

Nagy érdeklődés kíséri a pénteken 19:00 órakor kezdődő Újpest FC – Ferencvárosi TC OTP Bank Liga bajnoki mérkőzést.

A felfokozott várakozásra jellemző, hogy a Ferencváros újpesti vendégjátékára a vendégszektorokba a belépők értékesítésének megkezdése után néhány órával már minden jegy elkelt, és a hazai szektorba is telt ház várható. A meccsel kapcsolatos, a ferencvárosi szurkolókat érintő, legfontosabb információ, hogy az Újpest FC, mint a mérkőzés házigazdája és szervezője úgy döntött, hogy a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően – és a kialakult hazai szokásokhoz híven, ahogyan ősszel az FTC- Újpest mérkőzésen is történt - a vendégszurkolók csak buszos utazással közelíthetik meg a stadiont. Ennek értelmében a vendégszurkolók kizárólag a Ferencvárosi TC által szervezett, buszos utazást igénybe véve léphetnek be a Szusza Ferenc Stadionba, minden más esetben, még érvényes jeggyel sem léphetnek be a Szusza Ferenc stadionba.

Az elmúlt időszakban meghozott intézkedéseknek köszönhetően a gyülekezési helyeken már európai körülmények várják a szurkolókat, így a népligeti Szöglet presszó melletti találkozóhely környékén telepítenek mobil illemhelyeket is. A szurkolókat szállító buszok 15.30 és 17 óra között folyamatosan indulnak a Megyeri úti stadionhoz. A szervezők felkérik a szurkolókat, hogy ne vigyenek a stadionba tiltott jelképet, vagy a sportszerű szurkolással össze nem egyeztethető tartalmú kiírást, vagy szimbólumot és tartózkodjanak az aktuálpolitikai tartalmú drapériák kihelyezésétől is.

Az MLSZ kéri mindkét szurkolótábort, hogy segítsék a klubok és a rendezők munkáját, és szenvedélyes, de sportszerű biztatásával járuljon hozzá ahhoz, hogy a két nagy hagyományokkal rendelkező csapat, a legendás elődökhöz és a tradíciókhoz méltó színvonalú derbit játszhasson!

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS