Újpest-ZTE és Budafok-Honvéd az év utolsó NB I-es mérkőzései

2020. december. 22., 19:58   |    

Újpest-ZTE és Budafok-Honvéd az év utolsó NB I-es mérkőzései

Két korábbról elhalasztott mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 2020-as őszi mérkőzéseinek a sora. A 10. fordulóból tolták el a Budafok–Bp. Honvéd, míg a 11.-ből az Újpest–ZTE mérkőzést.

ÚJPEST FC–ZALAEGERSZEGI TE FC
(Szusza Ferenc Stadion, 18.00)

Az Újpest a hétvégén legyőzte a Honvédot, s ezzel elmozdult a kieső helyről, sőt az is eldőlt, hogy biztosan a tizenegyedik hely előtt zárja 2020-as őszét. A Szusza Ferenc Stadionban a legutóbbi négy mérkőzéséből csak a kispestiek ellen szerzett három pontot. A ZTE vitathatatlanul feljavult az idény végére, eddigi hat győzelme felét a legutóbbi négy fordulóban aratta. Az egerszegiek vendégként legutóbb nyerni tudtak, mégpedig Diósgyőrben. A két csapat egymás elleni párharcában 2009 óta nem született bajnoki mérkőzésen vendéggyőzelem.

BUDAFOKI MTE–BP. HONVÉD
(Budafok, Promontor utca, 20.15)

A Budafok 14 mérkőzésen 15, a Bp. Honvéd 15 mérkőzésen 14 pontot szerzett eddig. Az újonc a tizedik, riválisa a tizenegyedik helyen áll a tabellán. Csizmadia Csaba együttese a legutóbbi három bajnokiját elveszítette, illetve október 25. óta nem nyert mérkőzést az OTP Bank Ligában. A Honvéd sincsen jó szériában, noha akadt egy látványos győzelme (5–1) a Diósgyőr ellen. Ám október 4. óta ez az egyetlen sikere. Vendégként a legutóbbi négy mérkőzésén összesen két pontot szerzett, s csak egy gólt tudott lőni, mégpedig Újpesten.

Tabella


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS