Újra együtt néztek meccset korábbi válogatottjaink

2016. augusztus. 03., 13:11   |    

Újra együtt néztek meccset korábbi válogatottjaink

Az 1966-os világbajnokságon játszott magyar-brazil megtekintése is a program része volt a Válogatottak Klubja hétfői találkozóján.

Az MLSZ kezdeményezésére immár több mint két éve rendszeres időközönként összegyűlnek a korábbi magyar válogatott játékosok, hogy megbeszéljék a futball aktuális kérdéseit, és felidézzék pályafutásuk emlékezetes pillanatait. A legutóbbi, márciusi klubdélutánt követően hétfőn ismét találkoztak labdarúgásunk nagyságai.

A találkozó köszöntéssel kezdődött, a 75. születésnapját nemrégiben betöltő Mészöly Kálmánt és a 60. születésnapját áprilisban betöltő Esterházy Mártont ünnepelte a mintegy ötven korábbi kiváló labdarúgó. Az MLSZ ajándékát Berzi Sándor alelnök adta át a két kiválóságnak.

Az Adidas sportmarkenting-menedzsere, Császári Attila ezt követően a cég ajándékát, egy-egy névre szóló mezt adott át az olimpiai bajnok futballistáknak. Az összejövetel második felében az 50 évvel ezelőtt, az 1966-os világbajnokságon lejátszott magyar-brazil mérkőzést vetítették le az egybegyűlteknek.



A klubdélután kötetlen beszélgetéssel zárult, szóba kerültek az idei Európa-bajnokság történései, és természetesen a régi nagy sztorik, anekdotákból is elhangzott jó néhány.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS