Valótlan és alaptalan Matyi Dezső vádaskodása

2014. február. 13., 09:23   |    

Valótlan és alaptalan Matyi Dezső vádaskodása

A Magyar Labdarúgó Szövetség határozottan visszautasítja a PMFC Sport Kft. tulajdonosa, Matyi Dezső megalapozatlan, tények nélküli vádaskodását az MLSZ elnökével szemben.

Az MLSZ szerint Matyi Dezső részéről súlyos hiba a privát szféra és a labdarúgás összemosása, legyen szó akár képtelen vádaskodásról, akár klubfinanszírozásról. A PMFC Sport Kft. tulajdonosának nem másokban kellene felelőst keresnie a kialakult helyzet miatt, hanem saját szerepét kellene tisztáznia először, és feltennie a kérdést, hogy teljes felelősséggel irányította-e a klubot az előző közel hét évben. Az elmúlt időszak eseményeit vizsgálva hiteltelennek tűnik az állítása, miszerint ő maga tudja a megoldást a PMFC megmentésére - ha ez a megállapítása reális lenne, nem kellett volna decemberben kihátrálnia a klub mögül.

A szövetségnek nem dolga egyetlen klub „megmentése” sem, sőt az MLSZ részéről hiba lenne ilyen módon beavatkozni bármely klub működésébe. Az MLSZ feladata, hogy átlátható, tiszta, versenysemleges szabályozással rendelkező bajnokságot működtessen, amelyben minden felelősen gazdálkodó sportszervezet azonos eséllyel vehet részt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség álláspontja szerint Matyi Dezső valótlanságokat és képtelenségeket tartalmazó megszólalása érthetetlen, cél nélküli, és megkérdőjelezi, hogy képes-e reálisan értékelni a helyzetet, amit saját maga idézett elő.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa-elődöntő: Éllovasok egymás ellen

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS