Vasárnap Angyalföldön rendezik a Coca-Cola CUP döntőjét

2014. május. 28., 14:08   |    

Vasárnap Angyalföldön rendezik a Coca-Cola CUP döntőjét

Június 1-jén, vasárnap rendezik a Coca-Cola CUP országos döntőjét a Vasas Fáy utcai Sportcentrumában, ahol egy kisebb fesztivál keretében dől el, melyek lesznek az ország legjobb középiskolás csapatai.

A középiskolások számára meghirdetett amatőr labdarúgó-tornasorozat fináléjában a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Coca-Cola szervezésében lebonyolított körzeti tornák és megyei döntők legjobb 40 csapata (20 fiú, 20 lány) mérkőzik meg egymással az országos bajnoki címért.

Az egész napos rendezvény nemcsak a labdarúgással, hanem számos egyéb kiegészítő és szórakoztató programmal várja az érdeklődőket. Koncertet ad Tóth Gabi, Majka és Curtis, fellép Rekop György, illetve egész nap meglepetésvendégek tűnnek fel a helyszínen, a felhőtlen szórakozásról All-Star mérkőzéssel és további izgalmas programokkal gondoskodnak a szervezők.

A sorozat második évadjára 723 csapat összesen 6412 diák nevezett az ország minden tájáról. Jelentős siker, hogy megduplázódott a bajnokságra jelentkező lányok száma, a nevezők több mint egynegyede, összesen 1781 fő képviselte a gyengébb nemet. A több mint hétszáz csapat a sorozat első fázisában körzeti tornákon mutatkozott be, majd tavasszal a megyék legjobb együttesei meccseltek egymással, ezen tornák győztesei jutottak be a vasárnapi országos döntőbe.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS