Vasárnap Újpest-Fradi rangadó - bajnoki jegyinformációk

2014. szeptember. 17., 13:54   |    

Vasárnap Újpest-Fradi rangadó - bajnoki jegyinformációk

Hétvégén a 8. fordulót rendezik meg az OTP Bank Ligában, a Ferencváros a Megyeri útra látogat. A forduló több mérkőzésére klubkártya szükséges a jegyvásárláshoz.

PMFC-Matias - MVM Paks
péntek, 19.00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express (tex.hu) jegyirodáiban. A találkozóra már csak klubkártyával lehet jegyet vásárolni. A belépők megvásárolhatóak a pécsi stadion klubházának emeletén 8-17 óra között. Jegyárak: 600-1800 forint.

Nyíregyháza Spartacus - Győri ETO
szombat, 14.30

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban. Jegyek vásárolhatók a nyíregyházi Városi Stadion kőpénztárában is, szerdán 9-17, csütörtökön 9-14, pénteken 9-16 óra között. A győriek az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban válthatják meg jegyeiket elővételben. A mérkőzés napján a helyszínen nem lesz jegyárusítás. Jegyárak: 900-2000 forint. A belépők megvásárlásához klubkártya szükséges.

DVTK - Budapest Honvéd
szombat, 16.30

A belépőket elővételben a DVTK Szinvaparkban található üzletében, a Diósgyőri Stadion konténerpénztárában, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni. Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is. A mérkőzésnapon reggel 8 órakor nyitnak a Diósgyőri Stadion pénztárai. Az elővételben megváltott jegyek kedvezményesek. Jegyárak: 1000-3000 forint.

MTK Budapest - Dunaújváros
szombat, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban. Fontos információ, hogy a mérkőzésre kizárólag azok léphetnek be a Bozsik Stadionba, akik rendelkeznek szurkolói kártyával. A helyszínen nem lehet kártyát váltani. A vendégszektorba a jegyek ára 1400 forint. A mérkőzés napján, a helyszínen, a Bozsik Stadionban is megválthatják jegyeiket a szurkolók. Meccsnapon a jegypénztárak 16:30-kor nyitnak.

Haladás - Videoton FC
szombat, 18.30

A mérkőzésre szóló jegyek csak klubkártya birtokában lehet megváltani. A klubkártya kiváltása továbbra is ingyenes. A belépők elővételben kedvezményesen megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint személyesen hétfőtől-péntekig 10:00-16:00, illetve szombaton 10:00-12:00-ig a Legea-Haladás boltban. Szeptember 18-án és 19-én (csütörtök, péntek) 15:00-19:00 között a stadion vendégpénztárában is lesz jegyárusítás. Szombaton 14:30 kor nyitnak a pénztárak a Rohonci úton.

Puskás Akadémia - Lombard Pápa
szombat, 20.30

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban. A belépőket csak klubkártyával lehet megvásárolni.

Újpest FC - Ferencváros
vasárnap, 16.30

Az újpesti szurkolók számára online jegyértékesítés - biztonsági okokból - nincs a mérkőzésre. A hazai szurkolók elővételben a Mildenberger utcai konténernél és a Mildenberger utcai jegypénztáraknál vásárolhatnak belépőket hétfőtől péntekig 17.00 és 20.00 óra között, valamint szombaton 10-17 óráig. A mérkőzésre egy személy fejenként három darab jegyet vásárolhat! A vendégszurkolók szeptember 16-án, kedden 10.00 órától már online is vásárolhatnak jegyeket az Újpest elleni derbire az http://www.computravel.hu/groupamaarena/ internetes oldalon. Online vásárlás esetén személyesen kell átvenni a vendégbelépőket. Az átvételre a jegypénztárban csütörtöktől nyílik lehetőség. Személyesen a Groupama Aréna Jegy és Regisztrációs Központjában, hétköznap 10 és 18 óra között, szombaton 9 és 13 óra között vásárolhatnak jegyeket a Ferencváros szurkolói. A mérkőzés napján, szeptember 21-én, vasárnap csak abban az esetben nyit ki reggel 10.00 órakor a jegypénztár, ha még maradt vendégbelépő. Amennyiben a vendégbelépők elfogytak, akkor vasárnap csak 12.00 órakor nyit ki a pénztár. A találkozóra szervezett keretek között történik meg a drukkerek utaztatása. Kizárólag azok léphetnek be az újpesti stadionba, akik az FTC által biztosított, ingyenes buszokkal érkeznek a Megyeri útra. Indulás a Groupama Arénától. A vendégjegyek 1400 forintba kerülnek.

További információk:

http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/online-a-derbire/20140915/c/8117

http://ujpestfc.hu/hirek/hir/klubkartya_halasztasi_engedely_szurkoloink_erdekeben

DVSC-Teva - Kecskeméti TE
vasárnap, 18.30

Jegyek a Nagyerdei Stadion pénztáraiban kaphatók minden nap 10-18 óra között, míg vasárnap a mérkőzés kezdetéig lehet megvásárolni a belépőket. A belépők megvásárolhatóak interneten a http://nagyerdeistadion.hu/Stadium/Event/view/id/9099 oldalon is.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS