Vendégcsapatok győzelmét hozta az év utolsó női bajnoki fordulója

2020. december. 07., 15:49   |    

Vendégcsapatok győzelmét hozta az év utolsó női bajnoki fordulója
Fotó: mtkhungaria.hu

Győzni tudott az Astra ellen vendégként a Szent Mihály, hetet lőtt az MTK, egyet a Fradi a Simple Női Liga 12. fordulójában.

ETO FC Győr–DVTK 1–4 (0–2)

Már az első percben vezetést szerzett a DVTK, Chrysanthi Voila volt eredményes. Nem sokkal később, a 16. percben aztán Biljana Bradic büntetőből szerezte meg a vendégek második találatát. A második félidőben Sali Rebeka révén (63.) szépített az ETO, de aztán Vachter Fanni (80., 90.) beállította a 4–1-es végeredményt.

Kelen SC–MTK Hungária FC 2–7 (0–5)

Az MTK gólzáporos első félidő után megnyugtató eredménnyel mehetett a szünetre. A kék-fehéreknél Courtney Opal Curless (1.), Pápai Emőke (14.), Brianne Cremer (15.), Németh Loretta (29. – büntetőből) és Kocsán Petra (37. – büntetőből) is eredményes volt. A második játékrész ott folytatódott, ahol az első abbamaradt: Kocsán Petra góljával (48.). De ebben a félidőben már kisebb volt a különbség, a Kelen részéről Ács Krisztina (50.) és Alves Dos Santos (56.) is betalált, ám az utolsó szó az MTK-é lett, Németh Loretta (60.) talált a kapuba.

Haladás-Viktória–FTC-Telekom 0–1 (0–1)

Siklér Kinga szerezte a találkozó egyetlen gólját, ezzel a huszadik percben meg is szerezte a három pontot a Fradinak, ami jelenleg az MTK mögött a 2. helyen áll – igaz, egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint riválisa. A szombathelyiek a hetedikek.

Astra-ALEF HFC-Üllő – KÉSZ-St. Mihály FC 0–2 (0–1)

Győzelemmel zárta a 2020-as évet a Szent Mihály. Savanya Csilla a 12. percben szerzett vezetést a csapatának, majd a hajrában Török Lilla (82.) is eredményes volt.

Tabella


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS