Visszavágott a Videoton FC

2013. április. 28., 21:14   |    

Visszavágott a Videoton FC

Az OTP Bank Liga 25. fordulójának vasárnapi játéknapján a Videoton FC a Puskás-stadionban verte a Ferencvárost, a Honvéd Pécsről hozta el a három pontot.

Ferencváros - Videoton FC 0-1 (0-1)
Vezette:
Kassai Viktor (Erős Gábor, Szpisják Zsolt)
Gólszerző: Torghelle az 1. percben

A két csapat szerdán a Ligakupa döntőjében találkozott egymással, a fehérvári meccsen a Ferencváros 5-1-es győzelmet aratott. A Videoton FC revánsra készült a Puskás-stadionban, és már a 45. percben sikerült egy góllal közelebb kerülnie a visszavágáshoz, Kovács István kitűnő ütempassza után Torghelle Sándor helyezett a jobb alsó sarokba (0-1). A folytatásban a Ferencváros irányított, többször is sikerült közel kerülnie a gólszerzéshez, de a legnagyobb helyzeteket sem tudta kihasználni. A második félidőben már a fehérváriak akarata érvényesült, a piros-kékek taktikusan játszva őrizték az előnyüket, és el is kerülték a kapott gólt, 1-0-ra megnyerték a mérkőzést.



PMFC-Matias - Budapest Honvéd 0-3 (0-1)
Vezette:
Solymosi Péter (Berettyán Péter, Horváth Róbert)
Gólszerző: Lanzafame a 12., Martinez (11-esből) az 52. percben, Martinez az 57. percben

A 20. percben egy jobb oldali beadás után nagyot hibázott a pécsi védelem, Davide Lanzafame törhetett kapura a labdával, majd higgadtan a hálóba passzolt (0-1). A 26. percben egyenlíthetett volna a hazai együttes, de a 16-oson belüli kezezés miatt befújt büntetőt Wittrédi Dávid kihagyta, Kemenes Szabolcs szépen védett. Az 52. percben a kispestiek is kaptak egy tizenegyest, itt Martinez nem hibázott (0-2). Érdekes, hogy a büntető elvégzése előtt Lanzafame és Martinez összevitatkoztak, hogy ki legyen az ítélet végrehajtója, ezért az olasz csatár kapott egy sárga lapot, s mivel ez már a második volt neki, így végül esélye sem volt arra, hogy ő rúgja a tizenegyest. Az 57. percben Martinez akcióból is betalált, egy pontos indítás, majd egy jó átvétel után jobbról, jobb lábbal a bal felső sarokba bombázott (0-3), kialakítva a végeredményt.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS