Visszavette hárompontos előnyét a DVSC-Teva

2014. május. 04., 20:25   |    

Visszavette hárompontos előnyét a DVSC-Teva

Az OTP Bank Liga 27. fordulójának vasárnapi játéknapján a listavezető Pápán győzött, míg a Haladás egy pontot elhozott Diósgyőrből.

DVTK - Haladás 1-1 (1-1)
Vezette:
Erdős József
Gólszerző: Kosztics a 17., ill. Dvorschák a 32. percben

Nagyon belekezdett a Haladás, az első tíz percben valósággal megszállta a DVTK térfelét, de csak szögletekig és egy kapufáig jutott. A 17. percben első helyzetét értékesítette a DVTK, egy jobb oldali szabadrúgást követően Kosztics fejelt a bal alsó sarokba (1-0). A 32. percben egyenlített a Haladás. Halmosi Péter szöglete után Dvorschák Gábor továbbított a hálóba (1-1). A DVTK a szünet előtt szerzett egy érvénytelen gólt, majd kihagyott egy nagy ziccert is. A második félidőben komoly nyomás alatt tartották a szombathelyi kaput a diósgyőriek, futószalagon jöttek a hazai lehetőségek, de a győztes gólt nem sikerült megszerezniük, döntetlennel ért véget a találkozó.



Lombard Pápa - DVSC-Teva 1-5 (1-1)
Vezette:
Kassai Viktor
Gólszerző: Griffiths a 43., ill. Sidibe a 40., Mihelic a 46., Sidibe az 54., Seydi a 87., Seydi a 89. percben

Debreceni helyzetekkel kezdődött a mérkőzés, de az első 40 percben a vendégek még elhibázták a lehetőségeket. A félidő hajrájában azonban gólra váltották fölényüket, Bódi Ádám passzolta be a labdát Ibrahima Sidibének, aki közvetlen közelről a hálóba továbbított (0-1). Gyorsan egyenlített a Pápa, a 43. percben Eszlátyi István szögletét követően Georges Henri Griffiths fejelt 6 méterről a jobb alsó sarokba (1-1). A szünet után azonnal visszaszerezte előnyét a Loki, egy nagy védelmi hibát követően René Mihelic elé került a labda, aki kilőtte a jobb alsó sarkot (1-2). Az 54. percben a Struhár kezezése miatt megítélt büntetőt Sidibe értékesítette, megduplázva a debreceniek előnyét (1-3). A DVSC további gólokat szerezhetett volna, de több nagy hyleztet is elrontott, így az eredmény csak azt követően változott, hogy a pápaiak játékosát, Tóth Gábort kiállította a játékvezető, míg Németh Milánt egy sérülés miatt veszítette el a hazai együttes. A kettős emberelőnyt a 87. és a 89. percben használta ki a Loki, előbb Zsidai jobb oldali beadását L'imam Seydi fejelt a hálóba (1-4), majd Seydi lábbal is betalált, Korhut Mihály indításával kilépve 12 méterről lőtt a kapuba (1-5).


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS