Zivatar miatt félbeszakadt a zalaegerszegi bajnoki

2010. augusztus. 13., 22:54   |    

Zivatar miatt félbeszakadt a zalaegerszegi bajnoki

Az NB I harmadik fordulójának nyitómeccsét hatalmas zivatar zavarta meg, a heves esőzés miatt Zalaegerszegen félbeszakadt a mérkőzés. A másik pénteki találkozón a Vasas 2-1-re verte a Győrt, Ferenczi István és Karim Benounes góljaira Tokody Tibor válaszolt.

Az időjárás közbeszólt Zalaegerszegen

ZTE FC - Lombard Pápa Termál FC 2-1 (2-1) - a 60. percben félbeszakadt
Vezette: Berger József (Forgács Attila, Kiss I. Attila)
Gólszerző: Pavicevic a 2., Pavicevic a 30., illetve Abwo a 15. percben

Már az első játékrész legelején vezetést szerzett a hazai csapat, a 2. percben Darko Pavicevic juttatta előnyhöz a ZTE-t. A bal oldalról Kovács Gergő passzolt laposan középre, az érkező társ pedig az ötös sarkáról lőtt a hálóba (1-0). A Pápa azonban még az első negyedórában egyenlíteni tudott, a 14. percben David Abwo vette be a hazai kaput egy kipattanó után (1-1). A 30. percben Horváth András ívelt a kapu előterébe, ahol újra Pavicevic érkezett, a támadó tizenegy méterre a kaputól remekül emelkedett, és a jobb alsóba fejelt (2-1). A mérkőzés szünetében felhőszakadás zúdult a pályára, a mérkőzés játékvezetője húsz perc késéssel indította csak a második félidőt. Azonban negyedóra elteltével újra felerősödött az esőzés, ezért ismét félbe kellett szakítani a találkozót, végül Berger József úgy döntött, a körülmények alkalmatlanok a folytatásra, és végleg beszüntette a mérkőzést.


Angyalföldön maradt a három pont


Vasas - Győri ETO FC 2-1 (1-0)

Vezette: Solymosi Péter (Lémon Oszkár, Takács Gábor)
Gólszerző: Ferenczi (11-esből) a 3., Benounes a 62., illetve Tokody a 88. percben

A Vasas a 3. percben előnyhöz jutott, Ferenczi István értékesítette a Vladimir Djordjevic kezezéséért megítélt büntetőt (1-0). A gól után a Vasas tovább növelhette volna előnyét, a győri védelem többször is bizonytalankodott, ám ekkor még nem született újabb találat. A 31. percben nagy lehetőséget hagytak ki a hazaiak, Karim Benounes szólója után Lázok János került helyzetbe, de közelről Sasa Stevanovicba lőtt. A második félidő 17. percében a Vasas megduplázta előnyét, Katona Máté egy labdaszerzés után tökéletesen tálalt Benounes elé, aki kapásból lőtt a győriek kapujába (2-0). A hajrában a Győr szépíteni tudott, a 88. percben Tokody Tibor vette be közelről a hazai kaput (2-1). A hátralévő időben már nem változott az állás, a Vasas otthon tartotta a három pontot.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS