ZTE-DVSC: április 8.

2009. március. 05., 13:06   |    

ZTE-DVSC: április 8.

Az MLSZ versenybizottságának csütörtöki ülésén eldőlt, hogy a Soproni Liga 16., tavaszi első fordulójában elmaradt két mérkőzés közül a ZTE-DVSC találkozót április 8-án játsszák le Zalaegerszegen. A Győr-Haladás meccsnek még keresik az új időpontját. Az elmúlt hétvégén elhalasztott 17. forduló mérkőzéseivel kapcsolatban az illetékesek a jövő keddi tanácskozáson meg kívánják hallgatni valamennyi NB I-es klub ügyvezetőjének véleményét, s a versenybizottság csak ezt követően jelöli ki az új terminust.

Pozitív fejlemény a Ferencvárossal kapcsolatban, hogy az Üllői útiak jelezték az MLSZ felé: a jelenlegi, április 4-ig rögzített 'órarend' szerint vállalják, hogy a tévéközvetítésre kiválasztott hazai mérkőzéseiket az eredeti időpontban rendezik meg (március 16-án, hétfőn a Bőcs, március 29-én vasárnap a BKV Előre ellen).Csütörtökön ülésezett az MLSZ versenybizottsága

A versenybizottság - miután hatásköre idáig terjed - tudomásul vette a Dunaferr bejelentését a visszalépéséről az NB II tavaszi fordulójától, s átadta az ügyet a fegyelmi bizottságnak, amelynek hivatalosan döntenie kell a kizárásról. Formálisan ugyan tehát még nem zárult le ez az ügy, de gyakorlatilag ugyanaz következhet majd, mint legutóbb a Sopron visszalépésekor: a dunaújvárosiak valamennyi őszi eredménye érvényben marad, s az elkövetkező hetekben minden egyes fordulóban a kisorsolt ellenfele szabadnapos lesz, s automatikusan megkapja a mérkőzés 3 pontját, 3-0-ás gólkülönbséggel.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS