Baghy Csaba négy nemzet strandfoci-tornáján

2016. július. 18., 09:57   |    

Baghy Csaba négy nemzet strandfoci-tornáján

Prágában bíráskodott a magyar beach soccer FIFA-játékvezető.

Baghy Csaba képviselte hazánkat Prágában az Ausztria, Csehország, Dánia és Szlovákia válogatottjainak részvételével megrendezett strandlabdarúgó-tornán.

Három nap alatt bonyolították le a hat mérkőzést, és a magyar beach soccer mindegyik meccsen kapott szerepet. A két hazai, azaz cseh FIFA-játékvezető mellett még egy svájci kollégával alkották a stábot.

Baghy Csaba három találkozott vezetett, kétszer volt időmérő, egyszer pedig a tartalék-játékvezetői teendőket látta el. Ő vezette a torna utolsó, legrangosabb mérkőzését, a Csehország-Ausztria összecsapást, amely az első és a második hely sorsáról döntött.

Hazatérése óta elkezdődött a Nemzeti Strandlabdarúgó Liga küzdelemsorozata, ahol eddig 12 meccsen fújta a sípot. A másik honi beach soccer FIFA-játékvezetővel, Legeza Lászlóval hamarosan az első közös külföldi küldésükre utaznak: július 16-17-én Linzben vár rájuk kihívás. Utána az augusztusi EBSL siófoki fordulója előtt, még július végén szintén együtt részt vesznek azon az U21-es tornán, amelyet 4 válogatott csapattal rendeznek meg Siófokon a BSWW felügyelete alatt.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS