Hazai pályán veszített a listavezető Gyirmót a Nyíregyháza ellen

2018. december. 02., 15:11   |    

Hazai pályán veszített a listavezető Gyirmót a Nyíregyháza ellen
Fotó: kisalfold.hu

A ZTE után vasárnap az első helyen álló Gyirmót is kikapott a Merkantil Bank Liga 19. fordulójában. A Budafok viszont legyőzte az utolsó helyre csúszó Monort. Nyert a Mosonmagyaróvár is.

A Vác és a Balmazújváros nem tudta bevenni a másik kapuját, 0–0-val ért véget találkozójuk a Merkantil Bank Liga 19. fordulójában. A Cegléd és a Siófok is egy-egy pontot gyűjtött, ezen a mérkőzésen viszont több gól esett: Már félidőben 1–1 volt az állás, a lefújáskor 3–3 állt az eredményjelzőn – mindkét csapatot öngól is segítette.

A Csákvár viszont elhozta a három pontot a Budaörstől, a meccs 2–1 lett a vendégek javára Tatabányán, de az igazán izgalmas pillanatokat az első félidő hajrájában láthatták a nézők: mindhárom gól négy percen belül született, előbb Tamás Nándor Károly (41.) juttatta vezetéshez a Csákvárt, majd Sajbán Máté egyenlített (43.), a végeredményt Nagy Zsolt (44.) állította be. 

Meglepetésre 2–0-ra kikapott  az ETO a forduló előtt még az utolsó helyen álló Mosonmagyaróvár otthonában. Mindkét gólt Jelena Richárd szerezte, előbb a 79., majd a 93. percben talált be. 

A jelenleg 4. helyen álló Békéscsaba vendégként nem bírt a Kazincbarcikával, 0–0 és pontosztozkodás lett a vége. A dobogó legalsó fokára fellépő Kaposvár viszont három gólt lőtt a Soroksárnak és ezzel győzött is 3–0-ra. 

A Dorog az utolsó 25 percre talált magára pályaválasztóként a Duna Aszfalt TVSE ellen, akkor négy gólt is szerzett, ráadásul mindet más játékosa lőtte: Nagy Zsombor (65.), Mészáros Áron (69.), Hegedűs Márk (77.) és Paudits Patrik (91.) is feliratkozott a góllövők közé. 

A Budafok hazai pályán 3–2-re verte a Monort, ami így a tabella legutolsó helyére csúszott. 

Az NB II-ben magabiztosan listavezető Gyirmót viszont kikapott a Nyíregyházától, ráadásul egy öngóllal (Villám Balázsról pattant a labda saját kapujába a 32. percben) veszített pályaválasztóként. Pozíciója a tabella élén azonban még így sem került veszélybe – a második ZTE is pont nélkül zárta a 19. játéknapot

A forduló teljes eredménysorát az adatbank.mlsz.hu oldalán találják. 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Pontot vesztett a Vasas, lőtávolban az ETO
Bajnokságok / Kupák
Bebiztosíthatja a feljutását a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi és debreceni győzelem a szombati játéknapon

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS