NB II: Négy gólt lőtt a Szentlőrinc, döntetlent játszott a Vasas

2021. augusztus. 29., 21:34   |    

NB II: Négy gólt lőtt a Szentlőrinc, döntetlent játszott a Vasas
Fotó: Kecskeméti TE

Három mérkőzés is döntetlent hozott a Merkantil Bank Liga 6. fordulójában, amely végén továbbra is a Nyíregyháza áll az élen, a Dorog viszont fellépett a második helyre.

Háromgólos sikert ért el a DVTK a Pécs ellen a Merkantil Bank Liga 6. fordulójában. Bárdos Bence (26.), Hornyák Marcell (28.) és Horváth Zoltán (57.) voltak a gólszerzők.

Szintén hármat lőtt, de 3–2-t játszott a Nyíregyháza is a Soroksár vendégeként. Lovrencsics Balázs a 15. percben szerzett vezetést a hazaiaknak, akiken az első félidőben nem is talált fogást a Szpari. A második játékrészben aztán Gresó Mátyást (57.) tudott egyenlíteni. Hamarosan Lőrinczy Attila (64.) révén újra előnybe került a Soroksár, de a hajrában Pócsik Botond (85.) és Márkus Attila (91.) találatainak köszönhetően mégis győzni tudott a Nyíregyháza.

Négy gólt is szerzett a Szentlőrinc, amely a III. Ker. TVE ellen győzedelmeskedett 4–1-re. A végeredmény már a szünetre kialakult: Jancsó András (19.), Grumic Miroslav (21.) és Harsányi István (26., 28. – büntetőből) góljai után Remili Mohamed (38. – büntetőből) szépített.

Döntetlennel ért véget a Siófok és a Budafok találkozója, a gólokat Varjas Zoltán (57.), illetve Kovács Dávid (15.) jegyezték. Szintén 1–1 lett a végeredmény a Vasas és a Kecskemét, valamint a Budaörs és a Békéscsaba mérkőzésén is. A Kecskemét vezető találatát Tóth Barna (34.) szerezte, amire Pátkai Máté (94.) reagált már a hosszabbítás perceiben. A Budaörsöt pedig Balázs Zsolt (12.) juttatta előnyhöz, majd Lukács Raymond (35.) egalizált.

Mindkét csapat szerzett piros lapot, gólt viszont csak Lehoczky Rolandnak (39.) sikerült az Ajak ETO elleni 1–0-s sikerével véget érő mérkőzésen.

A Haladás Németh Milán (79.) találatával győzte le a Szegedet. A Tiszakécske pedig hiába vezetett Szalay Szabolcs (17.) büntetőjével, Izing Martin (34.) és Tomás Lénárt (63. – büntetőből) révén mégis a Dorogé lett a három pont.

A Csákvár és a Szolnok október 20-án, 18.00-kor találkozik egymással.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Pontot vesztett a Vasas, lőtávolban az ETO
Bajnokságok / Kupák
Bebiztosíthatja a feljutását a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi és debreceni győzelem a szombati játéknapon

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS