A 70 éves Géczi Istvánt köszöntötte az MLSZ

2014. március. 21., 13:52   |    

A 70 éves Géczi Istvánt köszöntötte az MLSZ

A Magyar Labdarúgó Szövetség pénteken székházában köszöntötte a Ferencváros és a magyar válogatott korábbi 23-szoros válogatott kapusát, Géczi Istvánt.

A jó hangulatú ünnepséget Berzi Sándor, az MLSZ alelnöke nyitotta meg. Beszédében kitért Géczi István karrierjének emlékezetes állomásaira, többek között arra, hogy az olimpiai ezüstérmes, korábbi 23-szoros válogatott kapus - teljesítménye alapján - sokkal többször is magára ölthette volna a válogatott mezt, hiszen szerepléseikor mindig magabiztosan őrizte a magyar válogatott kapuját. A Ferencváros legendás kapusának köszöntésén részt vettek olyan korábbi kiválóságok, mint Bálint László, Ihász Kálmán, Juhász István, Branikovics László, Puskás Lajos, Szőke István, Szűcs Lajos, míg az MLSZ részéről Nyilasi Tibor és Dunai Antal, valamint Sipos Jenő szóvivő .

Berzi Sándor köszöntője után átadta az ünnepeltnek az MLSZ ajándékát, egy értékes kristályvázát. Géczi István ezt követően köszönetet mondott a jelenlévőknek, az összejövetel végén pedig a labdarúgás aktuális kérdéseinek megvitatása mellett az ünnepség résztvevői felidéztek jó néhány régi anekdotát, és jó hangulatú beszélgetéssel zárták a találkozót.

[galleryRel id="62634|Géczi István köszöntése]

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS