A Fehérváré és a Fradié a legtöbb, az Újpest a legpontosabb - beadások az első fordulóban

2022. augusztus. 05., 09:53   |    

A Fehérváré és a Fradié a legtöbb, az Újpest a legpontosabb - beadások az első fordulóban

Az OTP Bank Liga első fordulójában a Mol Fehérvár és az FTC végezte el a legtöbb beadást. A legkevesebb próbálkozás az Újpesté volt, ők azonban rendkívül pontosak voltak, hiszen mindegyik próbálkozásuk társat talált.

Az első fordulóban a Mol Fehérvár és a Ferencváros csapata messze kilógott a mezőnyből a beadások számát illetően. Előbbi 30, utóbbi 29 beadással próbálkozott az előző hétvége folyamán. A legkevesebb kísérlet (5) az Újpest nevéhez fűződött. Az előző szezon legaktívabb csapata, a Paks (összesen 782 beadása volt a csapatnak a 2021/2022-es szezonban, a második helyezett Ferencvárosnak „csak” 583) az első forduló ranglistájában csak a középmezőnyben szerepel. Kérdés, hogy ez már edzőváltás hatása, vagy ez csak egyszeri eredmény.

Ami a hatékonyságot illeti, az Újpest 100 százalékosan teljesített, hiszen öt beadásából mind az öt társat talált. A leggyengébb hatékonysági mutatóval a Honvéd (26,3%) rendelkezett.

A jobb oldalról a Honvéd próbálkozott a legtöbbször, összesen 12 alkalommal, míg a bal oldalról a Fehérvár bizonyult a legaktívabbnak, akik összesen 20 beadással operáltak a pálya ezen területéről. Ezek alapján érdekesnek ígérkezik a két csapata vasárnapi egymás elleni összecsapása.

Ami az ötösön belülre érkező beadásokat illeti a Ferencváros (5 átadás) illetve a Honvéd (4) kiemelkedett a mezőnyből.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS