A még veretlen Haladás a Tiszakécskét fogadja szerdán

2021. szeptember. 15., 09:10   |    

A még veretlen Haladás a Tiszakécskét fogadja szerdán
Fotó: Szombathelyi Haladás

Hétközi fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában, mind a tíz mérkőzésre szerdán kerül sor. A listavezető Nyíregyháza Diósgyőrben játszik.

SOROKSÁR SC–III. KERÜLETI TVE
(Soroksár, 16.00)

A Soroksár a hét végén megszerezte első győzelmét, Békéscsabáról vitte el a három pontot (3–2). Pályaválasztóként mindössze egyszer játszott eddig, 3–2-re kikapott a listavezető Nyíregyházától. A III. Kerületnek egy ponttal kevesebbje van (öt), de azt mind a legutóbbi négy fordulóban gyűjtötte.

BUDAÖRS–SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
(Budaörs, 16.00)

A Budaörs eddig hat pontot szerzett, a legutóbbi két fordulóban döntetlent játszott. A szegediek két győzelemmel kezdték az idényt, de azóta, immár öt meccs óta nyeretlen, a legutóbbi négy fordulóban csupán egyetlen pontot szerzett. Ősszel, idegenben, eddig két gólt szerzett, hármat kapott.

SZENTLŐRINC–DOROGI FC
(Kaposvár, 16.00)

A Dorog kettőt is elveszített legutóbbi három bajnoki mérkőzéséből, de még így is az ötödik helyen áll. Idegenben eddig két mérkőzést megnyert, kettőt pedig elveszített. Az ellenfeleit a kaposvári albérletben fogadó Szentlőrinc feljövőben van, s még veretlen. Az első öt fordulóban csak döntetleneket játszott, azóta viszont kétszer nyert.

KECSKEMÉTI TE HUFBAU–BUDAFOKI MTE
(Kecskemét, 18.00)

Az újonc kecskemétiek az első fordulóban kikaptak, de azóta veretlenek, csupán három ponttal állnak a listavezető Nyíregyháza mögött. A legutóbbi négy hazai meccsét mind megnyerte, 11–3-as gólkülönbséggel. A Budafok tavasszal még két osztállyal feljebb szerepelt, mint akkor a KTE, de most három ponttal kevesebbje van. A legutóbbi három fordulóban viszont hét pontot gyűjtött, éppen annyit, mint a KTE.

BFC SIÓFOK–SZOLNOKI MÁV FC
(Siófok, 18.00)

Vasárnap Kecskeméten megszakadt a Siófok nagy sorozata, hat döntetlen után 1–0-ra kikapott a lila-fehérektől. Pályaválasztóként április 11. óta hét mérkőzésből haton döntetlent játszott, a mostani idényben mindegyik „ikszre” végződött. A Szolnok az utóbbi évek legsúlyosabb hazai vereségét szenvedte el a Vasas ellen vasárnap (0–5), Csábi József együttese először kapott ki a szezonban. Egy mérkőzéssel kevesebbet játszott riválisainál, így a nyolcadik helyen áll.

VASAS FC–PÉCSI MFC
(Illovszky Rudolf Stadion, 18.00)

A piros-kékek szezonbeli eddigi legfölényesebb győzelmükkel felléptek a harmadik helyre, csak Diósgyőrben kaptak eddig ki. Az Illovszky Rudolf Stadionban legutóbb, a Kecskemét ellen (1–1) megtört a március közepe óta tartó győzelmi sorozat. A Pécsi MFC rosszul kezdett, az első négy forduló után még győzelem nélkül állt, de a legutóbbi három meccséből kettőt megnyert. Április 4. óta csak a Kaposvári Rákóczi vendégeként tudott győzni.

AQVITAL FC CSÁKVÁR–WKW ETO FC GYŐR
(Csákvár, 18.00)

A Csákvár hat mérkőzéséből négyet elveszített, a legutóbbi négy találkozóján mindössze egy pontot tudott gyűjteni. Pályaválasztóként csupán kétszer játszott eddig, mindkétszer Felcsúton, egy vereség, egy döntetlen a mérlege, szerzett gól nélkül. Az ETO három forduló óta nyeretlen, tíz ponttal a tizedik helyen áll. Vendégként egy győzelem, egy döntetlen, egy vereség az eddigi mérlege.

DIÓSGYŐRI VTK–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS
(Diósgyőr, 18.00)

A tavasszal még az OTP Bank Ligában szereplő diósgyőriek a listavezetőt fogadják. Pályaválasztóként három mérkőzésen hét pontot gyűjtöttek eddig. A nyírségiek még veretlenek, két döntetlen mellett ötször nyertek, eddig a legtöbb gólt szerezték. Vendégként 9–5-ös gólkülönbséggel kétszer nyertek, egy döntetlen mellett.

FC AJKA–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE
(Ajka, 18.00)

Az Ajka öt, a Békéscsaba három pontot szerzett eddig, előbbi a tizenhatodik, utóbbi a tizenkilencedik helyen áll. A zöld-fehérek április vége óta csak egyszer, de éppen a legutóbbi alkalommal, az ETO ellen nyertek. A Békéscsaba edzőt váltott, de továbbra is nyeretlen, három döntetlen és négy vereség áll a neve mellett. Csak két csapat kapott eddig több gólt a lila-fehéreknél a Merkantil Bank liga első hét fordulójában.

SZOMBATHELYI HALADÁS–TISZAKÉCSKEI LC
(Szombathely, 18.00)

A Haladás nem szerez túl sok gólt, de remek a védelme, mindössze két gólt kapott eddig. Viszont mindkettőt a Rohonci úton, hazai pályán. A Tiszakécske az utolsó helyen áll, csupán két pontot gyűjtött eddig, mindkettőt vendégként.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS