Auditorokat keres a Double PASS Hungary

2015. június. 26., 13:55   |    

Auditorokat keres a Double PASS Hungary

A Double PASS Hungary két, nagy tapasztalattal rendelkező személyt, auditort keres magyarországi professzionális labdarúgóklubok mellett működő akadémiák független auditjának lebonyolításához.

Az auditálás az egyes helyszíneken töltött négynapos személyes jelenlétet és az auditra történő felkészülést igényel, és magában foglalja a jelentések elkészítését is. A feladatkör betöltésére vállalkozói (szabadúszó) jogviszonyban kerül sor a Double PASS-szal kötött szerződés keretein belül. A feladat az ország egész területére szól, így utazással jár. Az állás azonnal betölthető.

A Double PASS Hungary egy független minőségügyi, minőségbiztosítással foglalkozó szervezet, a tehetséggondozó rendszerek vezető világcége, az utánpótlásképzés területén szerzett 15 éves tapasztalattal, és jelenleg a Magyar Labdarúgó Szövetség megbízásából végzi utánpótlás-akadémiák auditálását.

A munkakör leírása:

Az auditor felelős az elit labdarúgó akadémiák menedzsment-folyamatainak és szakmai teljesítményének teljes körű elemzéséért, minőségügyi szempontok alapján.

Önéletrajzát, jelentkezését IDE kattintva küldheti el.

További információk az álláslehetőségről ITT

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS