Az amatőrválogatottat is köszöntötték a Puskásban

2013. augusztus. 14., 19:04   |    

Az amatőrválogatottat is köszöntötték a Puskásban

Az amatőr Európa-bajnokságról bronzéremmel hazatért amatőrválogatott tagjai a csehek elleni A-válogatott mérkőzés előtt kapott elismerést.

Az amatőrválogatott szép sikert ért el nyáron az UEFA Régiók Kupája, közismert nevén az amatőr Európa-bajnokság döntőjében, az eddigi legjobb magyar eredményt elérve a harmadik helyen zárta az olaszországi viadalt, csak a későbbi győztes házigazdáktól kapott ki a teljes sorozatban.

A csehek elleni A-válogatott mérkőzés előtt Berzi Sándor, a szövetség alelnöke és Csiki Károly versenyigazgató köszöntötte a csapatot és adott át emlékplakettet az együttes tagjainak. Az amatőrválogatott teljesítményét a mintegy tizenötezres nézősereg is elismerte, a futballisták és a stáb tagjai nagy taps közepette vehették át elismeréseiket.

Az amatőr válogatott kerete:

Kapusok: Makó Róbert (Nagyecsed), Tóth Szilveszter (Nyírbátor)
Védők: Patály János (Nyíregyháza Spartacus), Markos János (Dabas), Ricsei Ferenc (Nyírbátor), Jeddi Béla (Nyírbáror), Fülöp András (Ebes), Tóth György (Kisvárda), Szűcs Ádám (Felsőtárkány)
Középpályások: Kóka Róbert (Nyírbátor), Lakatos László (Nyírbátor), Hadházi Dávid (Nyírbátor), Fodor András (Kisvárda), Ungi Lajos (Hajdúböszörmény), Mászáros Dániel (Dunaharaszti), Benke Bálint (Monor)
Támadók: Domokos Imre (Ebes), Laurinyecz Ákos (Gyula), Pálvölgyi Balázs (Nyírbátor), Less Krisztián (Tura)

Vezetőedző: Feczkó Tamás
Pályaedző: Fogarasi Zoltán

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS