Az éllovas ellen szakíthatja meg rossz szériáját a DVTK

2016. augusztus. 19., 13:43   |    

Az éllovas ellen szakíthatja meg rossz szériáját a DVTK

Mind a hat mérkőzést vasárnap rendezik az OTP Bank Liga 7. fordulójában. A listavezető Vasas Diósgyőrben játszik, a címvédő Ferencváros a Mezőkövesdet fogadja. A forduló rangadója a Videoton–DVSC-Teva találkozó.

FERENCVÁROSI TORNA CLUB–MEZŐKÖVESD-ZSÓRY FC
(Augusztus 21., vasárnap, 18.00)

A Ferencváros legutóbb kikapott hazai pályán a Vasastól, ugyanakkor igaz: vidéki ellenfél még soha nem tudott bajnoki meccset nyerni a Groupama Arénában. A zöld-fehérek 2016-ban eddig minden hazai bajnoki meccsükön szereztek gólt. A Mezőkövesd az első három fordulóban jól játszott, azok után a negyedik helyen is állt, de az utóbbi fordulókban nem tudott pontot szerezni. Érdekes, hogy amikor legutóbb a Mezőkövesd a Ferencvárosban játszott, pontot tudott szerezni (2013. október 26., 1-1).

A mérkőzésre szóló jegyek interneten ITT vásárolhatóak meg. Lehetőség van személyes jegyvásárlásra is a Groupama Aréna Jegypénztárában (K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00, V.: 10.00 - a meccs kezdetéig).

ÚJPEST FC–MTK BUDAPEST
(Augusztus 21., vasárnap, 18.00)

Az Újpest hívei számára ijesztően kezdte a szezont, de a legutóbbi négy fordulóban 12 pontot szerzett. Ezzel az övé a leghosszabb élő győzelmi sorozat az élvonalban. A találkozó helyszíne a Vasas pályája lesz – de mindkét csapat otthon lesz rajta, hiszen korábban az MTK, legutóbb pedig az Újpest a Fáy utcát választotta albérletének. A lilák a mostani szezonban már háromszor nyertek ott. Az MTK a majdnem „pontatlan” kezdés után visszaesett, de megjegyzendő, hogy az utóbbi napokban javult, s hogy idegenben eddig még veretlen – igaz, egyszersmind nyeretlen.

Az Illovszky-stadionban sorra kerülő bajnokira a jegyek megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, országszerte a Ticket Express irodáiban, valamint személyesen a Szusza Ferenc Stadion Mildenberger utcai jegypénztáraiban pénteken 17.00-20.00 óráig.

BUDAPEST HONVÉD–GYIRMÓT FC GYŐR
(Augusztus 21., vasárnap, 18.00)

A kispestiek a legutóbbi fordulóban rangadót veszítettek a Vasas ellen, a mostani szezonban pályaválasztóként március 19. óta egyet nyertek, egyet veszítettek, majd újra ugyanígy. A 2016–2017-es idényben a Ferencvárostól kikaptak, a Paksot legyőzték. A Gyirmót három mérkőzést játszott eddig vendégként az élvonalban, a mezőkövesdi döntetlen után kikapott a Debrecentől és az Újpesttől is, összesen hét gólt kapva.

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Jegyek válthatók a Bozsik Stadion főpénztárában, pénteken 16 és 19 óra között, valamint a mérkőzés napján, vasárnap 15 órától.

SZOMBATHELYI-SWIETELSKY HALADÁS–PAKSI FC
(Augusztus 21., vasárnap, 18.00)

A Haladás az első fordulóban kikapott a Ferencvárostól, de azóta veretlen, két döntetlen után három mérkőzését is megnyerte. A hazai pályának választott Sopronban a mostani szezonban két döntetlen és egy győzelem a mérlege. A Paks a hétközi fordulóban, a Diósgyőri VTK ellen megszerezte első győzelmét. Idegenben kevésbé jó a mérlege, tavaly október 24. óta csupán egy mérkőzést nyert meg idegenben. December 2. óta tizenegy mérkőzésen, a megszerezhető 33 pontból csupán öt pontot szerzett.

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Személyesen a szombathelyi Haladás-ajándékboltban, illetve a szombathelyi és a soproni vasútállomáson válthatók belépők. A 18 éven aluliaknak ingyenes a belépés. További jegyinformációk ITT.

DIÓSGYŐRI VTK–VASAS FC
(Augusztus 21., vasárnap, 18.00)

A két csapat tavaly az első fordulóban találkozott Diósgyőrben, a hazaiak akkor, szerencsés körülmények között 2-1-re nyertek. A mostani idényt is jól kezdték, két győzelemmel, hat ponttal. Ám azóta sorozatban négyszer kikaptak, miközben 14 gólt kaptak. A vasas, az Újpest elleni hazai vereségétől eltekintve, ebben az idényben minden mérkőzését megnyerte eddig. Idegenbeli mérlege szenzációs: a legutóbbi négy mérkőzését kivétel nélkül megnyerte.

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Személyesen a DVTK Szinvaparkban és a Diósgyőri Stadionban található üzletében lehet jegyeket vásárolni.

VIDEOTON FC–DEBRECENI VSC
(Augusztus 21., vasárnap, 20.00)

A Videoton FC, miután úgy tűnt, hogy a rossz kezdés után magára talált, kedden kikapott Dunaújvárosban az MTK-tól. Felcsúton júliusban két bajnokit elveszített, augusztusban egyet megnyert. A DVSC-t immár három edző is irányította a mostani szezonban. Kondás Elemér és az új edző, Leonel Pontes egy-egy pontot szerzett eddig, Herczeg András hatot. Pontessel először játszik majd idegenbeli bajnokit a csapat. A DVSC 2014 októbere óta nem tud idegenbeli bajnokit nyerni a Vidi ellen.

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. További jegyinformációk és szurkolói információk ITT.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa-elődöntő: Éllovasok egymás ellen

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS