Az interneten is kaphatók a Kaposvár-Újpest belépői

2013. augusztus. 15., 13:03   |    

Az interneten is kaphatók a Kaposvár-Újpest belépői

Szurkolóink több online felületen, a mérkőzés helyszínén valamint a Ticket Express irodáiban vásárolhatják meg a pénteki találkozóra érvényes jegyeket.

A www.tex.hu, illetve a https://jegy.mlsz.hu/ oldalon válthatók meg elővételben a belépőjegyek a Kaposvári Rákóczi FC–Újpest FC (kezdés: péntek, 19:00 óra) OTP Bank Liga labdarúgó-mérkőzésre. Szintén elérhetők a jegyek a Ticket Express három saját jegyirodájában valamint további mintegy 300 jegyirodában (az Önhöz legközelebb eső Ticket Express jegyirodára rákereshet itt: http://www.eventim.hu/hu/outletek/), szerdán 16 órától. A vendégszektorba érvényes belépők 1400 forintba kerülnek.

Az interneten hitel- vagy megfelelő bankkártyával fizetheti ki a jegyek árát, majd azokat otthon is ki tudja nyomtatni (print@home), vagy átveheti személyesen péntek 17 óráig a megjelölt helyszíneken. Arra biztatjuk a bankkártyával rendelkező szurkolókat, hogy a kényelmesebb ügyintézés érdekében, éljenek az online jegyvásárlás lehetőségével.

Ami a rendező Kaposvári Rákóczi FC-t illeti, a jegyértékesítést pénztáraiban augusztus 15-én, csütörtökön 14 és 19 óra között, illetve pénteken 12 órától biztosítja a hazai szurkolók számára. A Rákóczi szurkolók mellett a Kaposvár környékén lakó Újpest-szurkolók is megválthatják itt a vendégszektorokba szóló jegyeiket.

Az Újpest szurkolói – a már említett internetes és egyéb elővételi lehetőség mellett – megválthatják belépőiket az alábbi fővárosi Ticket Express irodákban:

Ticket Express - WestEnd (Információs pult mellett)
Budapest, Váci út 1-3
Ticket Express Dalszínház
Budapest, Dalszínház utca 10.
Ticket Express - SYMA Jegypénztár (Dózsa György út felől)
Budapest, Dózsa György út 1.

Javasoljuk a szurkolóknak, hogy éljenek az elővétel nyújtotta lehetőséggel, hiszen így elkerülhetik az akár félórás sorban állást a mérkőzés kezdete előtt!

Jegyvásárlással és belépéssel kapcsolatos szabályok:

Felhívjuk figyelmüket, hogy a jegyvásárlás során a jogszabályi kötelezettségek miatt a szurkoló nevét, születési helyét és születési idejét is meg kell adni (de más adatot nem). A jegyvásárlás során a jegyértékesítésért felelős személyek jogosult a vásárló személyazonosságát a személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány alapján megállapítani. Kérjük, hogy jegyvásárláskor hozzanak magukkal igazolványt, személyazonosításra alkalmas okmányokat (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél, tizennégy éves kor alatt: diákigazolvány, születési anyakönyvi kivonat).

Amennyiben egy családtagnak, vagy barátnak szándékoznak jegyet váltani, kérjük, hogy diktálják be a pénztárosnak a jegy tulajdonosának nevét, születési helyét és születési idejét.

Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben valószerűtlen adat kerül bediktálásra akkor a jegyértékesítő megkérheti a jegyvásárlót az igazolvány felmutatására.

Beléptetéskor a bérlet birtokosának személyazonosságát a rendező ellenőrzi, és személyes adatait egybevetheti a belépőjegyen vagy a bérleten szereplő adatokkal. Amennyiben a jegyen és az igazolványban szereplő adatok nem egyeznek, a belépést a rendező megtagadja.

Felhívjuk figyelmét, hogy miután a rendőrség a Kaposvári Rákóczi–Újpest FC találkozót kiemelt biztonsági kockázatú mérkőzéssé nyilvánította, így – a jogszabályok értelmében – elengedhetetlen a névszerinti jegyértékesítés.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS