Barcson folytatódott a pályaátadások sora

2013. november. 18., 15:42   |    

Barcson folytatódott a pályaátadások sora

Somogy megye újabb, az MLSZ Országos Pályaépítési Programjának keretében épült műfüves pályával gazdagodott hétvégén.

A barcsi Szabadidő Központban elkészült pálya átadásán az MLSZ részéről Dunai Antal olimpiai aranyérmes, hétszeres magyar bajnok labdarúgó, a Magyar Labdarúgó Szövetség tanácsadója adta át, az ünnepélyes avatón részt vett Szászfalvi László miniszteri biztos, országgyűlési képviselő, Csendes Balázs az MLSZ Somogy megyei igazgatója, valamint Karvalics Ottó, a település polgármestere és Racsek József, a Járási Hivatal vezetője.

Karvalics Ottó megköszönte a pálya építését és megígérte, hogy tartalommal töltik meg az új sportlétesítményt, valamint további fejlesztésekkel jobb feltételeket biztosítanak a helyi labdarúgók fejlődéséhez.

Barcsi pálya|

Dunai Antal beszédében kiemelte: egy szintén határmenti kis településen, Garán született, és reméli, hogy az új műfüves pálya segítségével Barcs újra büszke lesz a labdarúgóira és hozzá hasonlóan sikeres karriert befutó tehetséges fiatalok kerülnek ki a közeljövőben.

A pálya átadása után a helyi U11-es és U15-ös labdarúgók játszottak az új játéktéren, majd az Öregfiúk - Harlem mérkőzés zárta a barcsi sportünnepet.

opp_barcs|

A létesítményt ezentúl nemcsak a labdarúgók, hanem a különböző szabadidősportot kedvelők, illetve az oktatási intézmények is használhatják, például testnevelés órákon. Az új pálya zárt, kétszeresen körbekerített, világítással ellátott. Ez utóbbi azért is rendkívül fontos, mert az FC Barcs esetében az őszi-téli időszakban ezzel lehetőség nyílik a késő délutáni edzések megtartására.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS