Döntetlennel kezdtünk a Régiók Kupáján

2011. április. 23., 21:05   |    

Döntetlennel kezdtünk a Régiók Kupáján

Az NB III nyugati csapataiból összeállított magyar amatőr válogatott lejátszotta első mérkőzését az UEFA Régió Kupa elitkörében. A mieink kezdésként gólnélküli döntetlent értek el a házigazda csehek ellen.

Króner Péter, a mieink szakvezetője a Szappanos Péter - Kiss Attila, Pongrácz Gábor, Rétsági Ákos, Takács Kornél - Müllerlei Szabolcs, Flórián Ádám (Dobesch Bálint, 85.), Németh Zsolt, Berény Balázs (Mészáros Dániel) - Pál Krisztián (Kovács Márton, 75.), Csorba Péter összeállításban szerepeltette együttesét.

 

Az első félidőben a csehek játszottak fölényben, de hatékony védekezéssel sikerült semlegesíteni támadásaikat, szünetig nem esett gól. A fordulás után átvette az irányítást a magyar csapat, a mieink több nagy helyzetet is kialakítottak, kapufáig is eljutottunk, ám gólt nem sikerült elérnünk, így gólnélküli döntetlennel ért véget a találkozó.

- Az eredmény megfelelt a játék képének, reális eredmény született. A csehek nagyon erős csapattal álltak ki, emellett a közönség támogatását is élvezték, úgy gondolom, a torna legnagyobb esélyesével játszottunk döntetlent. Jó teljesítményt nyújtottunk, ezzel az eredménnyel megmaradt az esély arra, hogy megnyerjük a tornát - nyilatkozta Króner Péter a találkozó után.

 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS