Döntetlent hozott az MTK és a Pécs összecsapása

2022. november. 13., 18:35   |    

Döntetlent hozott az MTK és a Pécs összecsapása
Fotó: mtkbudapest.hu

Megszerezte a három pontot a DVTK, míg az MTK és a Pécs csak egyet-egyet gyűjtött a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában.

Stieber Zoltán a 18. percben szerzett vezetést az MTK-nak, amely végül csak egy pontot tudott otthon tartani, mivel Hadaró Valentin révén a 27. percben egyenlített a Pécs.

A Békéscsaba 3–1-es győzelmet aratott a Soroksár ellen. Ilyés Tamás (22.) és Czékus Ádám (23.) gyorsan kétgólos előnyhöz juttatta a hazaiakat. A második félidő elején Redzic Damir (49.) szépített, majd Váradi Ádám (82.) állította be a végeredményt.

Szintén három gólig jutott a Budafok, amely 3–0-ra legyőzte a Siófok együttesét. A találatokat Jagodics Márk (30., 35.) és Takács Roland (85.) jegyezték.

Gyirmót is hármat lőtt a Kazincbarcikának: Simon András (31.) és Kovács Milán (45+3.) voltak a gólszerzők, illetve Székely Dávid (63.) öngólja is segítette a hazaiakat.

Sajbán Miklós (67.) találata három pontot ért a Mosonmagyaróvárnak a Haladás ellen. Papp Áron (37.) góljával pedig a Szeged győzte le a Csákvár csapatát.

A Dorog a Tiszakécskét fogadta és győzte le 4–2-re. Sztojka Dominik (17.) és Szalai József (20.) révén hamar kétgólos előnybe került a hazai gárda, majd még a szünet előtt Balajti Ádám (38.) szépített. A fordulást követően Vígh Ádám (60.) ismét kétgólosra növelte a Dorog előnyét és Szedlár Zoltán (75.) is eredményes volt. Zamostny Balázs (86.) a hajrában már csak kozmetikázni tudott az eredményen.

Az Ajka idegenben, a Szentlőrinc vendégeként szerezte meg a három pontot. Filipovics Marko (16.) révén a hazaiak szereztek vezetést a találkozó elején, majd Csemer Gyula (39.) egalizált. A második félidőben Szabó Máté (53.) büntetőjével újra a Szentlőrinc került előnybe. Erre Kovács Nikolasz (54.) válaszolt, majd Gaál Bálint (59.) állította be a 3–2-s végeredményt.

Az első félidőben dőlt el a DVTK és a Nyíregyháza mérkőzése: Gera Dániel (17.) és Bényei Ágoston (38.) voltak a gólszerzők a 2–0-ra végződő mérkőzésen.

Pontosztozkodással zárult a Kozármisleny és az ETO találkozója. Beke Péter (45+1.) és Kovács Krisztián (79.) találtak be.

 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS