Élen a Videoton FC, már nem veretlen a DVSC-Teva

2013. szeptember. 01., 22:24   |    

Élen a Videoton FC, már nem veretlen a DVSC-Teva

Az OTP Bank Liga 6. fordulójának vasárnapi játéknapját követően már csak a Videoton FC veretlen az idényben.

Kaposvári Rákóczi - Budapest Honvéd 0-4 (0-1)
Vezette:
Solymosi Péter (Horváth Róbert, Huszár Balázs)
Gólszerző: Vécsei a 4., Vernes a 48., Holender a 61., Lovric a 65. percben

A mezőny egyedüli nyeretlen csapata, a Kaposvár nem kezdte jól ezt a meccset sem, már a 4. percben gólt kapott, Iulian Petrache rövid felszabadítása után az U21-es válogatott Vécsei Bálint 16 méterről a bal alsó sarokba lőtt (0-1). A 15. percben kapufát lőtt Holender Filip, a kispestiek támadója, míg a legnagyobb hazai lehetőség Oláh Lóránt előtt adódott. A fordulás után ugyancsak U21-es válogatottak hozták össze a második vendéggólt, a Baráth Botond ellen elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőt Vernes Richárd értékesítette (0-2). A 61. percben Holender Filip hagyta maga mögött a félpályáról indulva a teljes védelmet, majd betört a 16-osra és a jobb sarokba lőtt (0-3). A 65. percben Vernes szöglete után a csereként beállt Ivan Lovric fejelt a hálóba, beállítva a 0-4-es végeredményt.



PMFC-Matias - DVSC-Teva 2-1 (1-1)
Vezette:
Becséri Dániel (Medovarszki János, Kóbor Péter)
Gólszerző: Koller a 30., Koller a 67., ill. Volas az 5. percben

Az első öt forduló után veretlen debreceniek esélyeshez méltóan kezdtek, már az 5. percben megszerezték a vezetést, Kulcsár Tamás beadása után Dalibor Volas volt eredményes (0-1). A pécsiek a félidő második felében aktivizálták magukat, a 30. percben egy bal oldali szöglet után Koller Krisztián fejelt a rövid saroktól a hálóba (1-1). A 67. percben már a pécsieknél volt az előny, Frőhlich balról adott középre, Koller pedig 17 méterről a léc alá bombázott (2-1). A debreceniek a folytatásban csak kapufáig jutottak, így a PMFC elvette a hajdúságiak veretlenségét.



Videoton FC - MTK Budapest 2-0 (2-0)
Vezette:
Bognár Tamás (Erős Gábor, Király Krisztián)
Gólszerző: Kálnoki Kis (öngól) a 40., Nikolics a 42. percben

A Videoton FC támadó szellemben kezdte a meccset, az MTK elsősorban a védekezéssel votl elfoglalva, de mikor a hazaiak rohamai alábbhagytak, a kék-fehérek is eljutottak helyzetekig. A 40. percben Kleinheisler szabadrúgása után Kálnoki Kis Dávid fejelt saját kapujában, vezetést szerezve a hazaiaknak (1-0). A 42. percben megduplázta előnyét a Vidi, Dragan Vukmir hibája után Alverez passzolt Nikolics Nemanjához, aki az üres kapuba továbbított (2-0). A fordulás után az MTK kapufával jelezte, hogy még nem adta fel a meccset, ahhoz azonban nem volt elegendő lehetősége, hogy komoly veszélyt jelentsen a fehérváriak győzelmére. Az eredmény nem változott a lefújásig, a Videoton FC - egyedüli veretlen együttesként - átvette a vezetést a tabellán.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS