Először maradt lőtt gól nélkül a Paks

2022. március. 11., 22:58   |    

Először maradt lőtt gól nélkül a Paks

A Puskás Akadémia 2-0-ra legyőzte a paksiakat az OTP Bank Liga 24. fordulójában.

Puskás Akadémia FC-Paksi FC 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Favorov (8.), Joao Nunes (67.)
Puskás Akadémia FC: Tóth B. - Joao Nunes, Stronati, Spandler, Nagy Zs. - Szolnoki, Favorov - Slagveer (Gera D., 68.), Corbu, Skribek (Komáromi, 55.) - Kozák
Paksi FC: Nagy G. - Osváth, Lenzsér, Gévay (Kinyik, 61.), Szabó J., Medgyes (Nagy R., 61.) - Windecker, Szabó B. (Böde, a szünetben), Balogh B. (Sajbán M., 61.) - Haraszti (Kesztyűs, 77.), Ádám M.

A Paksi FC az idény első és második harmadában is nagy gólkülönbségű győzelmet aratott a Puskás Akadémia ellen: előbb 6-1-re, majd 4-1-re győzte le a felcsútiakat. Az előző négy bajnokiján győzelem nélkül maradó Puskás Akadémiát érthetően fűtötte a visszavágás vágya, és ezúttal sikerült legyőznie a paksiakat.

A Puskás Akadémia kezdte jobban a meccset, és Favorov révén hamar megszerezte a vezetést. A folytatásban a Paks fölénybe került, sokkal többet támadott, de egy videobíró által érvénytelenített gólnál többre nem futotta az erejéből. Szünet után tovább próbálkoztak a vendégek, ám a hazaiak ekkor jóval veszélyesebbek voltak, egy alkalommal a gólvonalról kellett mentenie Medgyesnek, majd Joao Nunes egy szöglet után megduplázta a felcsúti előnyt. Görcsösen, sok hibával játszott a Paks, nem tudott mit kezdeni a szívósan védekező Puskás Akadémiával, amely biztosan őrizte előnyét. Az utolsó percekben több ziccere is volt a tolnaiaknak, de Tóth Balázs bravúrral védte mindegyiket.

A negyedik zöld-fehérek először nem szereztek gólt 2020 októbere, sorozatban 48 bajnoki találkozó után.

Tabella


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa-elődöntő: Éllovasok egymás ellen
Bajnokságok / Kupák
Eldőlt a kiesés kérdése a Simple Női Ligában

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS