Fantasy edzőképző 2: Heti adok-veszek

2013. október. 25., 12:19   |    

Fantasy edzőképző 2: Heti adok-veszek

Közeleg a 12. forduló kezdete, nagyjából 6 óra múlva zárul az átigazolási ablak. Összeállítottunk egy csapatra való játékost, akiket érdemes lenne megfontolnotok ezen a héten, ha még lehetőség van rá!

Közeleg a 12. forduló kezdete, nagyjából 6 óra múlva zárul az átigazolási ablak. Összeállítottunk egy csapatra való játékost, akiket érdemes lenne megfontolnotok ezen a héten, amíg lehetőség van rá.

Kapus

Nenad Novakovics - DVSC: Felépült sérüléséből, egyből remek formában tért vissza az NB1-ben, nem látunk olyan okot, ami miatt Kondás Elemér kihagyná a csapatból. Ára: 1,7 millió forint. Ráadásul, ha Verpecz Istvánt eladod (2,5 millió), még egy kis haszonra is szert tehetsz. (utolsó meccs: 25 pont, heti ellenfél: Pápa)

Eladandó: Ivan Rados (DVTK, sérült), Verpecz István (DVSC, Novakovics miatt)

Védelem

Michal Svec - Győr: A 10. fordulót kivéve rendszeresen pályára lépett az elmúlt hetekben, nem is játszott rosszul, s most még áron alul elvihető, 2,25 millió forint az ára jelenleg. Magára talált az ETO, a játékosai viszont még sokszor áron alul kaphatóak. A következő 4 meccsükön komoly győzelmi esélyekkel lépnek pályára, vélhetően kevés gólt kapnak (utolsó meccs: 17 pont, heti ellenfél: Puskás Akadémia)

Marco Caneira - Videoton: 2,5 millió forintért újra stabilan játszik, 20 pontos átlag várható tőle. (utolsó meccs: 20 pont, heti ellenfél: Budapest Honvéd)

Muhamad Besics - FTC: Nem véletlenül lesz ezen a héten is a legnépszerűbb: eltiltása miatt két meccset kihagyott, az ára lement, ugyanakkor a fiatal játékos egyre inkább nélkülözhetetlenné válik a Fradiban. (1,8 M HUF, előző héten: eltiltva, heti ellenfél: Mezőkövesd)

Chema Antón - Újpest: Edzőváltás volt a héten, a csapat fenekestől felfordulhat, de az egyik legstabilabban játszó védőjük szereplése nem lehet kérdés. 2,5 millió forintos ára lehet egyedül probléma, de szerintünk ennyiért is megéri. (Elmúlt hét: 15 pont, heti ellenfél: MTK)

Eladandó: Ignjatovics (Honvéd, nagyon nehéz sorsolása lesz, 3 millió forintért eladható)

Középpálya

Buzsáky Ákos - FTC: Két mérkőzésen van túl az NB1-ben, az egyik vállalható volt, a második nem annyira. Rendkívül olcsó, s van annyira jó játékos, hogy ezen a héten a forduló élmezőnyében legyen. (1,8 millió HUF, utolsó meccs: 14, heti ellenfél: Mezőkövesd)

Kovács István - Videoton: Remekül tért vissza sérüléséből, ráadásul Kleinheisler úgy tűnik, kidőlt, kell egy fiatal magyar tehetség a csapatba! (1,7 millió HUF, utolsó meccs: 18 pont, heti ellenfél: Honvéd)

Pölöskei Zsolt - MTK: Eléggé hullámzó a teljesítménye, de az Újpest ellen benne van a kiugró teljesítmény. A héten mindenképp megvenném. (2,5 millió HUF, utolsó meccs: 20 pont, heti ellenfél: Újpest)

Vécsei Bálint - Honvéd: Kicsit gyengébb sorozat után a múlt héten már magára talált, Székesfehérváron megmutathatja, hogy nem csak a kiscsapatok ellen megy neki. (2,5 millió HUF, utolsó meccs: 20 pont, heti ellenfél: Videoton)

Eladásra javasolt: Nikházi Márk - DVTK: Alapemberré nőtte ki magát a Miskolcon, de úgy tűnik, egy kicsit visszaesett a teljesítménye. Most éri meg eladni, s a bevételből két másik játékost is minőségileg cserélni. (3,5 millió HUF, utolsó meccs: 14, heti ellenfél: Haladás)

Támadósor

Radó András - Haladás: Múlt héten a tőle megszokottnál rosszabb teljesítményt nyújtott, így ezen a héten egész olcsón megszerezhető. Bár idegenben elég kínos, hogy nem tud betalálni, (hisz a 9 góljából csak egyet, múlt héten szerzett vendégségben) aggodalomra nincs ok, ugyanis hazai pályán játszanak a hétvégén! (3 millió HUF, utolsó meccs: 12 pont, heti ellenfél: DVTK)

Holman Dávid - FTC: Előbb-utóbb a Fradi is jó lesz, s Holmantól is csak jót várunk, mondjuk azt, hogy góllal és gólpasszal segítse csapatát a Mezőkövesd ellen. (1,9 millió HUF, utolsó meccs: 8 pont, heti ellenfél: Mezőkövesd)

Eladásra javasolt: George Henri Griffith (Pápa): fokozatosan romló teljesítményét múlt héten egy kiállítással fejelte meg. Legfeljebb padon érdemes tartani, bízva abban, hogy az utolsó őszi meccsekre összekapja magát. (1,9 millió HUF, utolsó meccs: 2 pont, eltiltva)

A heti csapat összértéke: 24,95 millió forint.

A heti csapat klubok szerint: FTC 3 játékos, Videoton 2 játékos, Haladás, Honvéd, MTK, Újpest, Győr, DVSC 1-1 játékos.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS