Gól nélküli fővárosi rangadó

2022. szeptember. 01., 21:40   |    

Gól nélküli fővárosi rangadó

Nem hozott gólt a Budapest Honvéd és az Újpest FC kispesti rangadója. A lila-fehérek továbbra is nyeretlenek az idényben.

Budapest Honvéd-Újpest FC 0-0
Honvéd: Szappanos - Doka, Prenga, Cirkovic, Tamás K. - Bocskay, Mitrovic (Jónsson, 55.), Gomis - Ennin (Samperio, 66.), Lukic, Kocsis (Zsótér, 55.)
Újpest: Banai - Pauljevic, Csongvai, Diaby, Kuusk, Antonov - Kastrati I, Onovo, Ljujic (Boumal, 73.) - Tallo (Bjelos, 96.), Gouré (Katona M., 73.)

Jó iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét csapat kiemelt figyelmet fordított a védekezésre, ugyanakkor igyekezett gólhelyzeteket kidolgozni, de a tizenhatoson belül hiányzott a pontosság, így a ziccerek elmaradtak. Ígéretes lehetőségekig a kispestiek és az újpestiek is eljutottak, ám az első félidőben nem született gól. A két együttes a szünet után ott folytatta, ahol előtte abbahagyta, továbbra is remekül működtek a védelmek, a gólra viszont a helyzetek ellenére hiába vártak a mindkét oldalon rendkívül lelkes szurkolók. A 92. percben Nenad Lukic sarokkal megszerezhette volna a győztes találatot a hazaiaknak, de célt tévesztett, így csapata három helyett csak egy pontot szerzett. A vendégek tíz kísérletből háromszor találták el ellenfelük kapuját, a házigazdák hatból egyszer sem. A Honvéd március eleje óta nem tudott bajnoki meccset nyerni hazai pályán. A kispestiek legutóbb 2017 augusztusában győzték le odahaza a lila-fehéreket, azóta két vendégsiker és immár négy döntetlen a mérleg.

Tabella


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Rangadót nyert, az élvonal kapujában a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS