Győzött az ETO az első fordulóban, pont nélkül maradt a DVTK

2022. július. 31., 21:58   |    

Győzött az ETO az első fordulóban, pont nélkül maradt a DVTK
Fotó: eto.hu

A Diósgyőr legyőzésével rajtolt a Siófok a Merkantil Bank Liga 2022-2023-as szezonjában. Az első fordulóban két újonc is pont nélkül maradt.

Bár Baracskai Roland harmadik percben lőtt góljával korán vezetést szerzett a Csákvár, – amely a Haladás vendége volt a Merkantil Bank Liga első fordulójában – Lencse László az utolsó pillanatban, a 92. percben kiegyenlített és megmentett egy pontot a szombathelyieknek.

A Tiszakécske Balajti Ádám hajrágóljának köszönhetően 1–0-ra győzte le a Mosonmagyaróvárat.

A Soroksárnak már könnyebb dolga volt a Kozármisleny ellen. Lőrinczy Attila még a szünet előtt, a 45. percben betalált. Bartha László az 51. percben egalizált, de Lovrencsics Balázs (56.) és Lőrinczy Attila (75.) biztosították a hazaiak győzelmét.

Az Ajka sima 3–0-s győzelmet aratott a Budafok ellen: Sejben Viktor (16.), Szarka Ákos (35.) és Doncsecz Levente (43.) szerezték a gólokat.

Elek Bence a 21. percben el is döntötte a Siófok–Diósgyőr párharcot, a hazaiak javára. Ugyanez az eredmény született az ETO–Nyíregyháza mérkőzésen, a Rába-partiak gólját Vitális Milán jegyezte a 20. percben.

A Kazincbarcika is lezárta Dorog elleni összecsapását az első félidőben: Szemere Balázs (32.) után Úr László (41.) volt eredményes és állította be a 2–0-s végeredményt.

A Pécs a Békéscsabát fogadta az első fordulóban és a vasárnapi játéknapon 1–0–s győzelmet aratott Tóth-Gábor Kristóf (72.) góljával.

Győzelemmel kezdte meg szereplését a Gyirmót a Merkantil Bank Ligában

Győzelemmel kezdte meg szereplését a Gyirmót a Merkantil Bank Ligában

Az előző idényben még élvonalbeli Gyirmót FC Győr 4-0-ra legyőzte a vendég Szentlőrinc együttesét a Merkantil Bank Liga első fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

Tovább


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS