Hajrágóllal kupagyőztes a Velence SE

2013. május. 22., 19:56   |    

Hajrágóllal kupagyőztes a Velence SE

A Magyar Kupa előtt rendezték az Amatőr Kupa döntőjét a Bozsik-stadionban, küzdelmes mérkőzésen a Velence az utolsó pillanatokban szerzett góllal múlta felül a Martonvásárt.

Az Amatőr Kupa döntőjét játszó két csapat, a Velence SE és a Martonvásár SK a Fejér megyei I. osztályban szerepelnek, és hosszú idő óta egymás legnagyobb riválisainak számítanak. A bajnokságban a Velence utcahosszal vezet, míg a Martonvásár a harmadik helyen áll, de a kupadöntő előtt mindkét csapatnál hangsúlyozták: nem szabad a bajnoki eredményeket alapul venni, ezen a mérkőzésen az aktuális formától függetlenül bármi előfordulhat.

A mérkőzés óriási küzdelmet hozott, mindkét csapat nagy lelkesedéssel vetette bele magát a játékba, és végig igen harcias meccset vívtak. Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, később átvette az irányítást a Velence, a Martonvásár inkább a döntetlen tartására törekedett. A 92. percig sikerült is kihúznia kapott gól nélkül, de nem sokkal a meccs lefújása előtt góllá érett a velencei fölény, Kovács Norbert talált közelről a kapuba, és döntötte el a kupa sorsát.

VELENCE SE–MARTONVÁSÁR SK 1–0
Vezette: Varga László (Kelemen Attila, ifj. Varga Gábor)
VELENCE SE: Puhnyák – Berczi, Ódor, Totsche, Kovács K. – Tóth A. (Szarka, 82.), Csanádi J., Boda, Katona L. (Kadlecsik, 57.) – Kovács N., Pál I. (Gál, 46.) Vezetőedző: Pavlik József
MARTONVÁSÁR SK: Guth – Kanyó (Pintér B., 12.), Tóth Sz., Hermann, Bozsó – Udvaros, Elek A., Magyar (Csanádi Zs., 82.), Provoda – Bajor (Kővári, 62.), Scháfer
Vezetőedző: Patkós Csaba
Gólszerző: Kovács a 92. percben


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS