Hárompontosra növelte az előnyét a Vasas

2021. november. 24., 20:02   |    

Hárompontosra növelte az előnyét a Vasas
Fotó: Vasas FC

A Merkantil Bank Liga hétközi fordulójában a Vasas győzni tudott a Szentlőrinc vendégeként, míg a második helyen álló DVTK döntetlent játszott a Soroksárral.

Kétgólos győzelmet aratott a Vasas a Szentlőrinc vendégeként a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában. A listavezető Grumic Miroslav (45.) öngóljával került előnybe, majd Feczesin Róbert (75.) zárta le a találkozót.

Szintén 2-0-ra győzött a Dorog, amely csapat a Szolnokot fogadta a hétközi fordulóban. A hazaiak góljait Szabó Lukas (4., 32.) szerezte.

A Csákvár Murai Sándor (27.) találatával vezetett a Budaörs ellen, de Molnár Csaba (43.) megmentett egy pontot a hazaiaknak. A Soroksár Lőrinczy Attila (42.) büntetőjével szerzett vezetést, ám Hegedűs János (76.) révén a második helyen álló DVTK is egyenlíteni tudott.

Elhozta a három pontot idegenből az ETO, amely Vernes Richárd (3.) és Bacsa Patrik (47.) révén, illetve Erdei Gábor (64.) öngóljával 3-0-re győzte le a III. Ker. TVE együttesét.

A Tiszakécske kettős emberhátrányban is legyőzte a Kecskemét, miután Csáki Róbert és Farkas Norbert is megkapta a második piros lapját, a találkozót Erdei Carlo (45.) büntetője döntötte el. A Békéscsaba Lukács Raymond (42.) góljával győzte le a Nyíregyházát.

A Budafok és az Ajka nem bírt egymással, 1–1-es döntetlen született a két csapat mérkőzésén. A vendég Ajka vezetett ugyan Dragóner Filip (58.) találatával, de Kovács Dávid (65.) egalizált. Horváth Krisztofer (27.) révén a hazai pályán szerepkő Szeged is vezetett, itt aztán a Pécs mentett pontot Bíró Bencének (32.) köszönhetően.

Jagodics Bence mindkét kapuba betalált a Haladás és a Siófok találkozóján. A 40. percben az ő öngóljával vezetett a Haladás, majd a 60. percben ő is egyenlített. Végül Deutsch Bence (75.) állította be a 2-1-es végeredményt.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS