Háromszor betalált és győzött a Vasas a Budafok ellen

2021. augusztus. 18., 21:38   |    

Háromszor betalált és győzött a Vasas a Budafok ellen

Egy góllal győzött a Dorog, az ETO viszont négyszer is betalált a Budaörs vendégeként. A Nyíregyháza csak egy pontot szerzett a Merkantil Bank Liga 4. fordulójában.

Idegenben, négy gólt szerezve győzött az ETO a Merkantil Bank Liga 4. fordulójában. A gólszerzők sorát Óvári Zsolt nyitotta a 25. percben a Budaörs ellen, majd Toma György (46.) és Priskin Tamás (54., 58.) is csatlakozott hozzá. Sajbán Miklós 70. percben jegyzett találata csak kozmetikázni tudott az eredményen a hazaiak szempontjából.

A Szentlőrinc egy pontot otthon tartott a Nyíregyháza elleni, 2–2 -es döntetlent hozó találkozón. A hazai pálya előnyét élvező Szentlőrinc góljait Havas Attila (53.) és Grumic Miroslav (93.) lőtték, míg vendégoldalon Csörgő Raul (75.) és Vass Patrik (85.) volt eredményes.

A Dorog Csillag Dárius (55.) révén győzte le a Szeges-Csanád együttesét. A Vasas Pátkai Máté (9.), Szivacski Donát (49.) és Radó András (80.) révén háromgólos előnyt szerzett a tavaly még NB I-es Budafok ellen, amely Micsinai Miklós (81.) góljával tudott szépíteni.

Gól nélküli döntetlen született a Csákvár és a Siófok mérkőzésén, illetve három találkozó is 1–1 lett: a DVTK (Könyves Norbert, 34.) és a Kecskemét (Szalai Gábor, 13.), az Ajka (Gaál Bálint, 53. – büntetőből) és Szolnok (Szekszárdi Tamás, 36.), valamint a PMFC (Katona Levente, 50.) és a Soroksár (3.) is döntetlent játszott.

A Haladás Németh Milán (34.) révén szerzett vezetést, majd Farkas Márk (43.) góljával egyenlített a Békéscsaba; ám Horváth Rajmund (52.) és Monori Róbert (86.) biztosította a szombathelyiek győzelmét.

Idegenben, a Tiszakécske vendégeként szerezte meg a három pontot a III. Ker. TVE: Fejes András (33.) és Sili Luka (69.) lőtte a kerület két gólját, míg a házigazdák találatát Kalmár Ferenc (67.) jegyezte.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS