Hátrányból fordítva nyert a Nyíregyháza és a Vasas is

2023. október. 29., 20:32   |    

Hátrányból fordítva nyert a Nyíregyháza és a Vasas is
Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Begyűjtötte a három pontot a Nyíregyháza a Merkantil Bank Liga 13. fordulójában. A Vasas a Tiszakécske ellen két büntetővel tudott nyerni. A Gyirmót csak egy pontot szerzett.

Az ETO szombati sikere után a Nyíregyháza is hozta a kötelezőt és 2–1-re legyőzte az utolsó helyen álló Ajka csapatát a Merknatil Bank Liga 13. fordulójában. Így tehát nem történt átrendeződés a tabella élén. Borsos Filip (41.) révén pedig előbb a vendég Ajka szerzett vezetést, de Gresó Mátyás (53.) és Myke (70.) megfordtották a mérkőzés állását.

A hosszabbítás perceiben, egy büntetővel szerezte meg a győzelmet a BVSC-Zugló. A három pontot érő találtatot a 92. percben Hidi Patrik jegyezte a Csákvár ellen.

Szintén büntetővel jutott vezetéshet a Szeged a Soroksár vendégeként, Bíró Bence (31.) értékesítette a tizenegyest. A gólra Dragóner Filip a 63. percben válaszolt, így 1–1-es döntetlen lett a találkozó vége.

Három gólig jutott a Budafokot fogadó Siófok. Dénes Csanád Vilmos már az első perben eredményes volt, Szedlár Zoltán pedig a 32., illetve a 64. percben tovább növelte a hazaiak előnyét. A vendégek Vasvári Zoltán révén a 70. percben szépítettek, így lett a vége 3–1.

A Pécs, csakúgy mint Kazincbarcika, idegenből hozta el a három pontot. A PMFC Haladás otthonában tudott győzni 1–0-ra Harsányi István (84.) hajrágóljával. A Kazincbarcika pedig a Honvédot győzte le, szintén 1–0-ra, a gólszerző az 57. percben Kartik Bálint volt.

Egy pontot szerzett a Gyirmót a Kozármisleny vendégeként. Soltész Dominik (11.) és Medgyes Zoltán (15.) révén gyorsan kétgólos előnyre tett szert a győri együttes, de a hazaiak a második félidőben Kirchner Krisztián (64.) és Horváth Péter (71.) találataival fel tudtak zárkózni.

Idegenben győzött a Vasas. A Tiszakécske Bertus Lajos góljával a 25. percben vezetést szerzett, de az angyalföldiek két büntetővel (Tóth Milán 79., Zimonyi Dávid 82.) megfordították az állást és megszerezték a győzelmet.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Pontot vesztett a Vasas, lőtávolban az ETO
Bajnokságok / Kupák
Bebiztosíthatja a feljutását a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi és debreceni győzelem a szombati játéknapon

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS